🔹Derrota en un bon partit de les nostres xiques, on l’inici ha sigut clau per a la derrota.

🔹L’encontre ha començat amb les nostres molt nervioses, amb tirs precipitats i desconnexions defensives que feien que les d’AlfĂ s se n’anaren al marcador 0-14 als pocs minuts. No obstant això, s’ha pogut reaccionar i començar a retallar la diferència abans d’acabar el quart (6-14 al minut 10).

🔹Ja al segon període la millora ha continuat i les valleres, més intenses en defensa, han pogut recuperar alguns balons i continuar retallant la diferència (20-25 al descans).

🔹Al tercer quart les visitants han tornat a ficar una marxa mĂŠs, dominant el rebot ofensiu i aconseguint segones opcions que les feien tornar a distanciar-se, tot i que les sensacions eren molt diferents a les de l’inici de partit (31-41 al minut 30).

🔹Ja a l’últim perĂ­ode, la lluita ha continuat per part de tots dos equips, estant les de Tavernes mĂŠs encertades que les d’AlfĂ s. Malgrat l’encert, no ha sigut suficient i la victòria final ha viatjat cap a la provĂ­ncia d’Alacant 🏀.