🔹Nova victòria de les xiques en un partit molt disputat.

🔹El partit ha començat molt bé, aconseguint un 8-2 a favor nostre. Tanmateix, el bon encert de l’equip contrari, les nostres pèrdues de baló i la falta d’encert en atac ens fa arribar amb una lleuger avantatge al final del primer quart.

🔹El segon quart i tercer quart han sigut més del mateix. Pèrdues, males decisions i poc encert en atac i una mala defensa ens fa arribar empatats a l’últim quart.

🔹El començament d’aquest quart ha sigut desastrós i l’equip contrari s’ha col·locat 5 punts dalt.

🔹Després d’un temps mort nostre, l’equip reacciona i aconsegueix remuntar per col·locar-se davant a l’electrònic.

🔹Aquesta ha sigut la tònica fins als últims minuts, on una bona defensa nostra ens fa recuperar molts balons i distanciar-nos al marcador.

🔹Aquesta classe de partits són els que ens fan créixer com a equip, ja que ens ajuda a conéixer els nostres punts febles i ens serveix per treballar-los per tal de millorar.