🔹Victòria importantíssima de les xiques davant un equip que no ens ho ha posat gens fàcil.

🔹El primer quart ha començat molt bé, amb un parcial de 7-0, però a poc a poc l’equip rival ha anat despertant i hem arribat al final del quart amb un lleuger avantatge.

🔹Al segon quart, les pèrdues de baló i un atac massa precipitat han provocat que arribem al descans amb un avantatge de tan sols 5 punts.

🔹Després del descans, la dinàmica canvia completament i les xiques passen per damunt de les d’Oliva, arribant a aconseguir una diferència de +18 punts a favor.

🔹A l’últim quart Oliva puja la intensitat defensiva i perdem molts balons. Elles aprofiten les nostres errades i es col·loquen a 8 punts.

🔹Aquest fet ens obliga a demanar un temps mort per canviar la dinàmica i ho aconseguim gràcies a l’encert del tir exterior i una bona defensa.

🔹Enhorabona a totes les xiques per l’esforç realitzat. Ara a pensar en el partit clau del pròxim dijous 8 contra el C.D. San Pedro Moixent, ja que la victòria ens donaria la primera plaça matemàticament. A pel 8-0! 🏀