🔹Bon partit jugat pels vallers, on des de l’inici han imposat el seu ritme de joc amb la seua intensitat defensiva, gràcies a la qual han pogut córrer, treballar en atac i imposar-se a un
Cullera que en cap moment ha donat el partit per acabat.

🔹El primer quart acaba amb un marcador de 8-25 a favor dels vallers. Al segon període la defensa vallera s’ha relaxat i el Cullera ha aprofitat per aproximar-se a l’electrònic, aconseguint un 32-44 al descans a favor dels visitants.

🔹A la represa del descans els vallers aconsegueixen anar-se’n al marcador gràcies a la defensa, i d’aquesta forma augmenten l’avantatge hasta el 40 punts durant bastants minuts del tercer quart.

🔹Ja a l’últim quart els vallers es relaxen i es veu egoisme en atac per part del conjunt grocinegre, error que aprofita el Cullera per anotar amb facilitat i per deixar un marcador no tan abultat.

🔹A la fi, un bon partit dels xics per acabar el Trofeu Federació amb la millor cara possible! 🏀