🔸Mal partit de les nostres xiques en línies generals, on en cap moment han estat còmodes en pista a causa dels nervis i de la defensa de les rivals.

🔸Els primers minuts han estat igualats al marcador, amb tots dos equips molt nerviosos i amb errades constants. Però a partir del minut 5 les de Paterna s’han soltat i han tret els primers avantatges (13-19 al final del quart).

🔸Al segon quart el ritme continuava marcant-lo Paterna, dominant també el rebot i provocant-nos moltíssimes pèrdues que s’han destacat al marcador (19-43 al descans).

🔸En la segona part, un poc més de intensitat en defensa ens ha permés competir un poc, però la falta de soltura en atac no ens deixava reacurtar la diferència (25-54 final del tercer quart).

🔸Ja en l’últim quart, la mateixa tònica: mans en defensa, errades en atac i les de Paterna ampliant el marcador.

🔸A la fi, un mal partit de les nostres que no han aconseguit competir, però que ens ajuda a detectar les errades per a millorar cara els següents partits 🏀.