🔹Partit molt disputat el que s’ha jugat aquest matí en Dénia.

🔹Un mal inici del partit fa que l’equip contrari acabe el final del primer quart amb una diferència de +13 (21-8). Les nostres xiques no estaven gens dures en defensa i el Dénia ens trencava en 1 contra 1 amb molta facilitat. A més a més, en atac teníem molt poca fluïdesa i ens costava molt anotar.

🔹El segon quart ha sigut tot el contrari i hem començat a defensar i a anotar fins aplegar a la mitja part amb un resultat de 26-23.

🔹El tercer quart ha estat molt igualat i als dos equips els costava moltíssim anotar, arribant al final d’aquest quart amb un avantatge de 3 punts a favor del Dénia.

🔹El començament de l’últim quart ha estat bé i en tot moment creient que podíem lluitar per la victòria. No obstant això, després d’un temps mort el Dénia puja moltíssim el nivell defensiu, aconseguint finalment la victòria final. Les xiques no podien ni trencar en el 1×1 ni passar el baló amb comoditat i el parcial de 13-2 en els últims 5 minuts ho diu tot.

🔹Sabíem que era un partit complicat i hem de mirar la part positiva d’aquesta derrota. Ens ajudarà a millorar els punts fluixos de l’equip i seguir creixent com a conjunt.

🔹Ara a recuperar-nos prompte d’aquesta derrota i a seguir entrenant. Ànims, xiques! 🏀