🔹Bon partit el disputat ahir en Ondara per part dels dos equips.

🔹Vam començar molt bé l’encontre, fent un joc molt fluid en atac que ens permetia arribar fàcilment a cistella. Llàstima la falta d’encert, ja que haguérem aconseguit una major diferència al marcador a l’arribar al descans (12 punts dalt).

🔹Tanmateix, en defensa no estàvem. La manca d’intensitat i el mal posicionament feia que cometérem moltes personals innecessàries, fet que carregava a totes les jugadores i ens anava a perjudicar en la resta del partit.

🔹A la segona part intentem fer un canvi defensiu per protegir les jugadores, però no ens ix gens bé.

🔹L’equip contrari aprofita la nostra feblesa defensiva, ens apreta molt en la seua zona defensiva i aquest fet els permet col•locar-se per davant al marcador a falta de 4 minuts (48-47).

🔹A partir d’aquest moment les xiques canvien l’actitud, apreten en defensa, tanquen el rebot i aconsegueixen cistelles molt importants.

🔹Així arribem al resultat final de 49-59, gràcies al bon parcial d’1-12.

🔹L’equip ha demostrat una gran maduresa a l’hora de jugar els últims minuts en el marcador ajustat.

🔹A la fi, una manera immillorable d’acabar aquesta segona fase!

🔹Ara tenim 3 setmanes per poder preparar de la millor manera possible els octaus de finals dels Playoffs.

🔹Sabem tot el que hem de millorar i amb ganes ho aconseguirem.