🔸No ha pogut ser, i el nostre Sènior Femení ha caigut de forma justa davant un equip que ha sigut superior.

🔸Els nervis, la pressió i la falta de claredat en atac ens ha condemnat a no poder lluitar per la victòria i passar a la gran final.

🔸El partit començava molt bé per a nosaltres (0-4), però acabem empatant el quart.
Al segon quart més del mateix, i arribem al descans 1 punt baix.

🔸Després del descans intentem provar diverses tàctiques coses en atac, però no era el nostre dia.

🔸Així, arribem a l’últim quart 9 punts baix. A partir d’aquest moment no hem sabut gestionar la pressió i el Pilar a poc a poc anava augmentant la diferència fins aconseguir la victòria i el passe a la final.

🔸Ha sigut una decepció molt gran per a tots, però hem d’estar molts orgullosos de la magnífica temporada que hem fet.

🔸Xiques, gràcies per tot l’esforç que heu fet en cada entrenament i partit. Sou un referent per a totes les xiquetes que formen part del nostre gran Club.

🔸Àlex, gràcies per tot l’esforç que has fet aquests anys pel Sènior Femení. Sense tu, tot el que hem aconseguit aquest any no hagués pogut ser possible.

🔸I per suposat, donar l’agraïment a tota l’afició que s’ha volcat en l’equip, acompanyant-nos a tots els llocs i donant-nos tot el suport que necessitàvem.

🔸De tot cor, mil gràcies a tots. Ha sigut sigut un dur colp, però l’esport és així; per a que uns guanyen altres han de perdre, i aquesta vegada ens ha tocat a nosaltres.

🔸Però una cosa vos hem de dir: el pròxim any tornarem més fortes que mai i anirem a per totes! Vamos, ladies! 🏀