🔹Primera part impecable dels vallers, fent un joc efectiu i vistós, agradant-se de cara a la cistella contrària.

🔹Els visitants no ho posaven fàcil, però el Tavernes jugava amb les idees clares i les coses anaven eixint, i d’aquesta manera anàvem agafant distància al marcador, arribant 36-21 al descans.

🔹A la segona part els de Jesuitas es col·loquen en defensa zonal, la qual cosa provoca que ens atragantem en atac i que l’equip rival a poc a poc vaja retallant distàncies a l’electrònic.

🔹Si a això li sumen que al tercer període estem més pendents de l’àrbitre que de jugar, tenim com a resultat que volem i no podem, fet que aprofiten els de Jesuitas per posar-se a tan sols 7 punts.

🔹L’equip visitant s’estava creient que podia guanyar i comencen a jugar més motivats. Nosaltres no volíem caure eliminats i l’única solució era estar concentrats al partit, oblidar-nos dels àrbitres i jugar com nosaltres sabem, agressius i plantant cara.

🔹En 10 minuts d’orgull valler, actitud i joc en equip trenquem el partit per endur-nos la victòria gràcies a un parcial final de 18-6 🏀.