🔹S’han vist dues parts molt diferents als Pavelló Carlos Pellicer.

🔹La primera part dels vallers, per a oblidar, ja que ni han corregut ni han posat intensitat a la defensa, fet que deixava un marcador molt favorable per als visitants al descans, amb un resultat de 17-41.

🔹Tanmateix, la segona part ha sigut totalment diferent, on els vallers comencen a córrer i a augmentar la intensitat a la defensa, donant lloc a uns bons minuts dels locals.

🔹Malgrat això, l’avantatge al marcador fa massa difícil poder guanyar el partit. Tot i això, els xics han donat la cara durant la segona part i, tot i que la victòria s’ha escapat, les sensacions no han sigut del tot males.

🔹Quan l’equip vol córrer i defendre es nota als partits. La segona part la guanyen els de Tavernes, però no és suficient amb 20 minuts. Necessitem els 40 minuts de partit! 🏀