🔹Victòria del nostre Sènior Femení, que ens permet consolidar la tercera posició i quasi assegurar-la, davant un bon equip de la part alta que es presentava amb només 7 jugadores, però que va eixir disposat a igualar el nostre ritme de joc.

🔹Tenim un inici igualat, on les fluixes defenses dels dos equips no són aprofitades pels atacs.

🔹Progressivament, ataquem amb major mobilitat i compartint el baló, fet que ens permet trobar bons tirs i situacions amb avantatge per anotar. La nostra defensa de mans és efectiva i ens permet començar a furtar balons i córrer.

🔹A pesar de la millora, el marcador es manté amb diferències d’entre 10-12 punts, ja què en cap moment ens mostrem consistents en l’1×1 en defensa. A la fi del segon quart, dos contraatacs en l’últim minut ens donen la major diferència, arribant al descans amb un marcador de 36-21.

🔹El tercer quart, una vegada més, mostra la nostra pitjor versió, amb continues pèrdues de baló, atacs precipitats i escasa capacitat de sofriment en defensa. Les xiques d’Elx no acaben d’estar encertades i tampoc aprofiten la nostra desconnexió.

🔹Elevant la pressió en defensa i començant a controlar el rebot, aconseguim anotar amb major facilitat, allargant les diferències a l’electrònic.

🔹Durant l’últim quart les diferències s’han mantés i s’ha aconseguit una nova victòria que, a falta de 5 jornades, confirma la consecució del nostre primer gran objectiu, com és la permanència a la categoria d’Autonòmica.

🔹Felicitar al grup per l’objectiu complit. Ara haurem de demostrar ambició, il·lusió i motivació per voler jugar la Fase d’Ascens, sobretot en el dia a dia 🏀.