🔹Nova victòria de les nostres xiques, en un partit on ens ha costat molt trobar la nostra millor versió.

🔹Amb un bon inici, pressionant a tota la pista, propiciant cistelles fàcils i bons tirs després de moure el baló davant la seua zona 2-3, aconseguim un 21-8 al final del primer quart.

🔹Al segon període mostrem una versió molt menys sòlida i sacrificada, fet que permet a les xiques d’Aldaia atacar amb més comoditat i confiança, anotant tirs oberts i igualant molt el partit. Ens n’anem al descans amb un 35-32.

🔹L’inici del tercer quart manté la dinàmica, amb les nostres sense consistència ni continuïtat. A poc a poc anem trobant sensacions ofensives, sent més verticals, i això ens permet obrir momentàniament alguna diferència (48-40).

🔹A l’últim quart l’equip torna a trobar energia i dinamisme, tant en la pressió com en atac, anotant amb major fluïdesa i amb un major moviment de baló.

🔹Finalment, 70-53 al marcador, on hem tornat a estar irregulars en molts moments.

🔹Felicitar a les xiques per assegurar estar entre les 4 primeres a falta de 4 jornades, i animar-les a continuar treballant i no conformar-se, buscant la millora tant individual com col·lectiva 🏀.