🔹Nova derrota dels vallers en un partit sense història, on hem sigut dominats de principi a fi.

🔹Arranquem el partit amb bon ritme, dominant amb un 8-0 al marcador, però a partir d’ahĂ­ el partit es gela el joci els visitants li peguen la volta a base d’anotar cistelles fĂ cils.

🔹Seguim al partit sense cap tipus d’intensitat, permetent cistelles fĂ cils i no sent capaços de cĂłrrer i fer el nostre joc, arribant al descans 8 punts baix.

🔹A la represa del descans, mĂŠs del mateix. No hi ha reacciĂł de l’equip i quan darrere no defensem ni correm, es nota en l’ofensiva de l’equip, on no juguem a res en cap moment i l’AlcĂ sser, molt còmode al partit, acaba agafant un avantatge de 20 punts que ja no aconseguim recuperar.

🔹En definitiva, partit per oblidar de l’equip. Demanar disculpes a la gent que ve a animar setmana rere setmana. És necessari un canvi a l’equip i, com a entrenador, assumisc que soc el mĂ xim responsable del joc de l’equip 🏀.