🔹Victòria sofrida de principi a fi en un partit on en cap moment hem sigut capaços d’estar còmodes i traure el nostre millor joc.

🔹El primer quart començava amb molt bones sensacions i atacs fluids, on aconseguim anotar i robar pilotes que ens permeten córrer al contraatac i agafar un xicotet avantatge, però tanquem el quart amb males defenses permetent als visitants igualar-nos al marcador.

🔹Al segon quart comença la tònica de tot el partit. Els visitants jugaven molt dinĂ mics, amb talls rĂ pids i movent molt bĂŠ la pilota ofensivament. En canvi, nosaltres no estĂ vem gens actius en defensa, permetent cistelles molt fĂ cils i sense cap de compromĂ­s en la defensa de l’1×1 ni en les ajudes defensives.

🔹Açò ens fa arribar a estar fins a 8 punts baix, i els del C.B. Grao a poc a poc dominen el partit, ja que no obtenim ni ritme ni defensa, i arribem al descans amb un -6 al marcador.

🔹A la represa del descans volem pujar la intensitat i la defensa, fer-nos forts i ser capaços de donar-li la volta al marcador, però els visitants no es deixen doblegar i el poc encert nostre cara l’anella no ens ajuda, junt a una quantitat massa alta de tirs lliures fallats, que ens deixa en un -3 al final del quart.

🔹Entrem a l’Ăşltim perĂ­ode concentrats, sabent que no estem tenint bon dia. No estem connectats i els visitants ens han dominat tot el partit, però sabem que tenim l’ADN guanyador que podem endur-nos el partit.

🔹Seguim defensant, sense baixar els braços, creient en l’equip, i a poc a poc anem retallant, fins a aconseguir col¡locar-nos per davant a l’electrònic a falta de 4 minuts. A partir d’acĂ­ els vallers aconseguim dominar el partit, col¡locar-nos 6 punts dalt, esgotar possessions i fer bones defenses. D’aquesta manera arribem a l’Ăşltim atac 4 punts dalt, on els visitants anoten un triple de mig camp i deixen el marcador final amb tan sols un punt de diferència.

🔹En definitiva, victòria important una vegada mĂŠs, i ĂŠs que l’ADN d’este equip no es negocia.

🔹No estem fent els partits que voldríem, sobretot a casa, que no acabem de treballar bé, però allò més important és continuar sumant cada victòria, i més en aquests partits tan dolents.