🔹Encontre molt disputat i molt intens a la primera part, on els 2 equips han treballat de valent per trobar l’anella contrària, cosa que no era fàcil.

🔹Tampoc era senzill despegar-se del marcador, ja que el primer període acaba en empat, 14-14.
Gandia li ho estava posant complicat al líder i al segon quart, gràcies a una defensa mÊs agressiva, aconsegueix que al Tavernes li coste un món anotar. Els locals estaven fent les coses bÊ i això es reflexava al marcador al descans, amb un 25-20 a favor de Gandia.

🔹A la segona part de l’encontre ambdós equips opten per defensar en zona, aspecte que ens funciona millor als vallers tant defensivament com ofensivament, on aconseguim dominar el rebot a les dues anelles i trobar tirs lliurats en atac. A la fi del tercer període ens posem ja per davant al marcador (31-32) i a l’últim quart no deixem que el Gandia se senta còmode, pujant la intensitat defensiva.

🔹Tanquem l’últim quart amb un parcial de 10-19, aconseguint la victòria 22 al caseller 🏀.