📋​​CRÒNICA C.B. OLIVA 82 – 62 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋​

Mal partit el jugat esta jornada pel C.B. Tavernes, on en cap moment ha sabut ni ha pogut entrar a l’encontre, dominat de principi a la fi per l’equip d’Oliva.

Els vallers han jugat un partit on cap dels jugadors ha estat al nivell que es requeria.

En lĂ­nies generals ha hagut poca intensitat defensiva, permetent moltes cistelles a prop de l’anella i contraatacs amb superioritat per part del C.B. Oliva, un equip que ha estat molt mĂŠs encertat i intens en el joc, aconseguint dominar en tot moment el partit. A mĂŠs a mĂŠs, han mostrat una faceta defensiva que ha provocat que els de Tavernes tingueren moltĂ­ssimes pèrdues de balĂł. A mĂŠs a mĂŠs, l’equip local ha dominat per complet el rebot, tant ofensiu com defensiu.

Per tant, davant esta situaciĂł ĂŠs molt complicat traure un partit endavant. Tan sols uns bons minuts a l’Ăşltim quart han fet pensar que almenys el resultat podia ser millor, però no s’han aprofitat com caldria, acabant finalment amb una derrota merescuda i que ha de fer pensar a tots els components de l’equip i treballar per a que no ens torne a passar 🏀.

📋​CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 47 – 64 CLUB BÀSQUET VALLADA 📋​

Mal partit del nostre equip, on hem jugat al ritme que l’equip de Vallada ens ha imposat durant tot el partit.

No hem jugat a res ni en equip i hem tingut massa individualitats que provocaven errades i molts balons perduts. En defensa hem sigut molt blanets i sempre arribem tard a totes les ajudes, fet que provoca cistelles fĂ cils de l’equip contrari.

Hem d’estar més concentrats en defensa per tal de poder competir els partits. Seguirem entrenant per a millorar! 🏀

📋​CRÒNICA C.B. PEGO 83 – 45 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 📋​

Mal partit del Sènior C. A la primera part juguem molt nerviosos, donem mals passes i perdem molts balons, arribant al final en un 28-3 al marcador.

Al segon quart hem seguit la mateixa dinàmica i a partir del tercer quart despertem un poc i podem jugar 2 quarts competint, però una diferència molt gran no ens deixa acostar-nos al marcador.

Sabem en què fallem i anem a intentar que no ens passe més. Seguirem treballant per tal de millorar! 🏀

📋​CRÒNICA E.S. EL CASTELLANO ENGUERA 29 – 32 ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋​

Nova victòria de les nostres xiques, encara que la d’aquesta setmana ha sigut sofrida i molt complicada de traure endavant.

Hem viscut un partit dels que es fan avorrits i pesats de jugar, degut al poc joc oferit per les locals. Han sigut 40 minuts de zona 2-3 tancada dins la zona i sense mostrar cap tipus de joc, confiant amb la permissivitat del conjunt arbitral, que a una banda tot tipus de contactes valien i, a l’altra, si alçàvem el braç des del banquillo per a dirigir-nos a alguna jugadora era tècnica al banquillo.

La primera part ha estat molt igualada, mantenint-se un marcador baix en tot moment degut principalment al poc encert dels dos equips, però a poc a poc les locals han aconseguit ficar-se per davant, ja que no ens ha entrat cap tir i la seua defensa era molt complicada d’atacar.

Al tercer quart hem mantés la mateixa dinàmica i defensivament estàvem bé, però en atac ens ha sigut casi impossible anotar. Ens mantenim en partit gràcies a un triple de Maria Escrihuela, arribant a l’últim quart 3 punts baix.

A l’últim quart fem un canvi defensiu que canvia la dinàmica del partit, aconseguim dominar el rebot i córrer algun contraatac i, amb un triple de Neus Talens, ens col·loquem 2 punts dalt a falta de 2 minuts, un avantatge que ja no deixem que recuperen les locals. Finalment, aconseguim endur-nos la victòria.

En definitiva, victòria de les dures, de les que fan créixer l’equip, una victòria de doble valor que ens permet seguir 4-0, invictes i líders en lliga. Seguim! 🏀

📋​CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 37 – 39 CANO BOLUDA C.B. ANNA 📋​

Mal partit enfront un rival de la nostra lliga, ja que els dos es presenten amb tres partits perdut.

Els vallers no hem sabut trencar la zona plantejada per l’equip d’Anna i en defensa deixem massa opcions al rival. Tot i això, sempre hem estat en el partit, però no hem sabut trencar la defensa visitant.

Poca o nul·la aportación de la banqueta que ens deixa sense una victòria que necessitem com respirar 🏀.

📋​CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 68 – 60 DÉNIA BÀSQUET 📋​

Bon partit en línies generals de les nostres xiques, que han aconseguit la primera victòria de la temporada.

El partit ha començat amb molta igualtat, amb les valleres lluitant en defensa i treballant bĂŠ en atac, fet que les feia anotar amb certa facilitat. Fruit d’això sĂłn els primers avantatges del partit i acabar el quart per davant al marcador (17-12).

Al segon quart la defensa ha començat a fluixejar, permetent que les de la Marina arribaren fins a baix de l’anella en moltes ocasions i agafaren molts rebots en atac. Això unit amb el bon encert exterior de les de DĂŠnia feia que les visitants s’acostaren al marcador i es col¡locaren a nomĂŠs dos punts al descans (34-32).

Ja en el tercer quart, les nostres jugadores s’han recompost i han tornat a pressionar en defensa, mantenint les visitants a ratlla grĂ cies a les bones ajudes. Açò ens ha permĂŠs recuperar alguns balons i eixir amb certa comoditat al contraatac (51-47).

Ja en l’Ăşltim quart, un punt mĂŠs d’intensitat en ambdues parts del camp ha fet que a poc a poc augmentara la diferència fins els 16 punts, però algunes errades en els minuts finals han ajustat el marcador al 68-60 final.

A la fi, un bon partit que ve a refrendar el jugat la setmana anterior contra Port de Sagunt i que ha de marcar la ruta per al que queda de temporada 🏀.

📋​CRÒNICA C.B. PEGO 69 – 45 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋​

Partit per a reflexionar i aprendre. Partit on l’equip de Pego ha corregut molt. Hem tingut una primera part amb errors, acabant 19-8 al primer quart, parcial que hem arreglat anant-nos-en tan sols 3 punts baix al descans.

En la segona part hem deixat que tornaren a córrer i ja no hem defÊs els contraatacs. Si a això li sumem el 7 triples que han fet els locals, trobem el resultat negatiu per a nosaltres.

Tanmateix, dins de les dificultats hem trobat millores en l’equip en conjunt, tant en el joc d’equip com en el joc individual. Seguirem treballant per a millorar! 🏀

📋​CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 16 – 57 C.B. OLIVA PERSIDECOR 📋​

Mal partit de les nostres xiques, on en cap moment han ficat la intensitat i concentració necessària per a lluitar per la victòria.

Des d’un inici moltes de les visitants ens han provocat diverses pèrdues amb la seua pressiĂł. Això unit a les males decisions ens feia anar darrere al marcador. NomĂŠs el desencert de les d’Oliva feia que la diferència no fĂłra mĂŠs abultada.

En el segon temps mÊs del mateix, i fins i tot amb mÊs pèrdues de baló. NomÊs uns minuts del sèptim quart hem pogut córrer amb soltura, però ha sigut un miratge.

A la fi, derrota clara contra un Oliva superior en tot el partit 🏀.

📋​CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 21 – 61 C.B. JOVENTUT XÀBIA 📋​

Partit que hem competit durant tres quarts enfront un rival líder que no ha perdut cap partit. Després ens pesen els canvis, però els xiquets han seguit competint millor del que indica el marcador. Estem jugant millor que entrenem. Hem de revertir la situació i veure si podem competir millor. Bon partit en línies generals, on la defensa està sent millor del que esperava. Força i a continuar! 🏀

📋​CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 57 – 25 C.B. PEDREGUER ‘09 📋​

Després dels dos primers partits on no aconseguim tindre eixa continuïtat al nostre joc, sols en alguns moments, l’hem aconseguit a la tercera.

Teniem davant a les xiques de Pedreguer, que sempre ens competix els partits i juga molt seriosament. No obstant això, esta vegada no els hem deixat entrar al partit i als dos primers quarts teníem mig partit a la butxaca.

Hem estat molt intenses, amb moviment en atac i per moments ens eixia fins i tot allò mÊs difícil. Eixa ha segut la tònica fins al descans.

A la tornada s’ha igualat un poc l’encent, Pedreguer millorava defensivament i no era tan senzill com s’esperava.

De totes formes, en cap moment vam permetre que reduiren l’avantatge i tinguérem un final còmode.

Destacaria hui la generositat al jugar, donant eixa passada extra més fàcil i fent un bàsquet prou divertit, tant un equip com l’altre.

De cara als propers encontres hem de seguir esta lĂ­nia. Cada dia es nota l’evoluciĂł, les ganes i el creixement en un o altre sentit. Primer que res, cal confiar en tu mateixa i allò que saps fer, primer que res (ens ha faltat un poc fins ara) 🏀.

📋​CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 25 – 18 C.B. ALGINET BLAU 📋​

Bon partit jugat per les xiquetes, on hem aconseguit la victòria gràcies al bon inici de partit (parcial de 10-0 al primer quart).

Després, tot el partit ha sigut intens per part dels 2 equips, on les defenses d’ambdos equips s’han imposat en atac.

Hem fallat molt de tirs baix de la cistella i ens ha faltat jugar més en equip. Allò positiu del partit ha sigut la defensa i les ajudes defensives. A seguir treballant per millorar! 🏀

📋​CRÒNICA U.P.B. GANDÍA B 53 – 83 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋​

Bon partit del nostres xics, que des d’un principi han sigut capaços de córrer el camp.

Ens ha faltat en alguns moments del partit tindre mĂŠs clars els marcatges en defensa, ja que eixes desconnexions ens han costat diversos contraatacs.

Tot i els moments de desconnexió, hem pogut ser més generosos amb el company que estava desmarcat davant del baló. Finalment, hem de seguir treballant les finalitzacions de cara la cistella! 🏀

📋​CRÒNICA C.B. GENOVÉS – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋​

🚫 Partit anul·lat 🚫

📋​CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 50 – 10 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 📋​

Primera victòria del xiques en un partit on hem sigut molt superiors al nostres rivals i on a poc a poc es nota que anem millorant, tot i que encara estem lluny del màxim que podem donar. Això ho aconseguirem donant-ho tot als entrenes, sobretot en defensa 🏀.

📋​CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE ‘13 22 – 34 C.B. MARTÍNEZ VALLS BLAU 📋​

Partit amb dues parts molt diferenciades. Hem tingut uns primers tres quarts guanyats pels nostres jugadors, amb un global de 15-5, i una segona part molt fluixa amb un escandalós 0-13 al quart període. Les forces i la concentració ens han abandonat i no hem sabut adreçar el partit. Treballarem la concentració als entrenaments i continuarem millorant! 🏀

📋 CRÒNICA N.B. XÀTIVA 33 – 34 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 📋

Partit molt igualat el disputat este matĂ­, on novament comencem massa relaxats. L’equip ÂŤsocarratÂť ha defĂŠs amb molta intensitat, fregant en molts moments els lĂ­mits del reglament, fet que ha dificultat el nostre joc. A partir del tercer quart hem començat a moure amb mĂŠs criteri el balĂł i a pujar la intensitat en defensa, fet que ens ha permĂŠs remuntar.

Bon partit on l’esforç ha tingut premi en forma de resultat i que recolza el treball fet als entrenaments 🏀.

📋​CRÒNICA C.B. GENOVÉS GSPORT 54 – 29 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋​

Encontre on el GenovĂŠs ha estat davant del marcador durant tot el partit. Al primer quart les xiquetes eixien dormint, provocant que els locals ens facen un parcial de 18-0. Acabem la primera part amb un 34-10 al marcador i amb unes sensacions de no haver jugat com elles saben, tant en atac com en defensa.

A partir de la segona meitat les xiquetes s’han despertat, han lluitat per cada pilota i han començat a defendre i a atacar correctament. Ens falta eixir concentrades des del primer quart per competir pel partit durant els 40 minuts. Seguim treballant i entrenant millor per aconseguir els nostres objectius! 🏀

📋​CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC ‘14 25 – 47 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 📋​

Partit on comencem dormint i ens fan un parcial de 2-14. A partir d’aquest moment el partit canvia i es converteix en un partit mĂŠs igualat, jugant cara a cara fins arribar al resultat final.

Ens falla molt la defensa, on encara no sabem ni per on anem. Tot i que han han hagut algunes llampades d’una bona pressiĂł per part dels locals, ens trobem amb un altre partit on tampoc som generosos amb el company i no passem la pilota.

D’altra banda tambĂŠ hi ha aspectes positius, on es veu que els jugadors nous a poc a poc ja van agafant ritme de partit, fet que ens permet comptar amb mĂŠs gent a l’hora de jugar.

Continuarem treballant el millor possible per tal de créixer cada vegada més! 🏀

📋​CRÒNICA COCINAR-T C.B. ANNA 19 – 20 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋​

Segona victòria pel nostre equip Prebenjamí, que novament ha acabat enduent-se un partit molt igualat de principi a fi.

Bon partit pels del C.B. Tavernes, que segueixen millorant en el seu joc i on cada vegada l’aportaciĂł de cadascun dels xiquets i xiquetes va en augment. Seguim treballant i divertint-nos! 🏀