📋 CRÒNICA BAÑO ORBEZA ENGUERA BASKET 61 – 67 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Partit travat el jugat pel C.B. Tavernes, que en cap moment s’ha trobat cĂČmode a la pista i que, finalment, ha aconseguit traure el resultat en un encontre que els dona de manera matemĂ tica la continuĂŻtat en la categoria.

No va començar bĂ© el conjunt grocinegre, ja que el primer temps va estar dominat per l’equip local, que grĂ cies a un major percentatge d’encert, va aconseguir fins i tot obtindre una diferĂšncia de 15 punts al seu favor. A mĂ©s a mĂ©s, una xicoteta reacciĂł dels de Tavernes va provocar que eixa diferĂšncia baixara a nomĂ©s 3 punts a l’arribar al descans.

En la represa de l’encontre, els valler, encara que continuaven sense fer un gran joc, van aconseguir col·locar-se al capdavant al marcador i, des d’eixe moment, tot i que sempre en distĂ ncies curtes, ja no va permetre que l’equip local tornara a dominar a l’electrĂČnic, aconseguint una bona victĂČria que els dona tranquil·litat per al que resta de lliga.

Enhorabona a tot l’equip per una mĂ©s que bona temporada! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂȘ ZONAL 48 – 44 C.B. OLIVA MOMPÓ ÒPTICA 📋

VictĂČria dels nostres Seniors mĂ©s que sofrida en un partit a rĂ fegues on semblava que tenĂ­em el partit controlat, perĂČ els visitants en cap moment han deixat de creure i el marcador ha estat apretat fins el final.

Al primer quart els vallers han caigut en la precipitaciĂł. EstĂ vem jugant bĂ© en pista i amb un bon ritme, perĂČ errant les cistelles baix de l’anella i amb certa imprecisiĂł en els pases. TambĂ© hem tingut moltes pĂšrdues pels nervis, la qual cosa fa que no aconseguim agafar avantatge al marcador.

Al segon quart mĂ©s del mateix. Deixem els visitants 8 minuts sense anotar, perĂČ en atac no aconseguim rodar bĂ© el balĂł i aprofitar les oportunitats d’anotar, portant el partit a un marcador baix i perdent una oportunitat d’or per dominar el marcador. D’aquesta manera arribem al descans tan sols 4 punts dalt.

A la represa del descans per fi els locals aconsegueixen anotar i, amb dos triples i bons contraatacs, aconseguim col·locar-nos fins a 17 punts dalt al marcador.

A l’Ășltim quart els visitants no es rendeixen en cap moment i a poc a poc retallen punts al marcador des de l’encert de la lĂ­nea de 3, arribant fins i tot a apropar-se a tan sols 4 punts, perĂČ finalment tanquem la victĂČria i es queda a casa 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂȘ ZONAL 53 – 62 C.B. GENOVÉS 📋

Mal partit fet pel conjunt valler. Per culpa d’una defensa fluixa des del principi i d’un gran encert de l’equip contrari des de la línia de tres, l’equip contrari agafa important avantatge.

L’equip juga a ratxes que fan que ens acostem al marcador, perĂČ unes males interpretacions dels Ă rbitres i unes protestes per part dels locals fan que no puguem entrar al partit.

Hem de millorar en l’aspecte de callar i intentar jugar tot el partit. Seguirem treballant per aconseguir-ho 🏀.

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 82 – 36 C.B. JOVENTUT XÀBIA SALONES CARRASCO 📋

VictĂČria cĂČmoda de les xiques en un partit amb poca histĂČria.

RĂ pidament hem aconseguit una diferĂšncia al marcador, que a poc a poc anava augmentant fins el resultat final.

Aquesta victĂČria ens dĂłna la classificaciĂł matemĂ tica per al Playoff i el proper dimecres jugarem l’Ășltim partit de la segona fase. Hem d’aprofitar per provar coses per la fase d’ascens que jugarem a final de mes.

Ara mĂ©s que mai ens toca entrenar a tope per preparar-nos de la millor manera possible. Enhorabona, xiques! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 25 – 64 C.B. OLIVA 📋

Encontre on el conjunt de Tavernes nomĂ©s va estar de cos present al llarg dels tres primers quarts i on, al finalitzar al primer perĂ­ode, l’avantatge dels visitants ja superava els 25 punts de diferĂšncia.

A l’Ășltim quart els vallers apareixen un poc en la faceta ofensiva i intenten que la diferĂšncia no siga tan escandalosa.

Ara cal recuperar-se i pensar en el prĂČxim partit 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 49 – 60 BÀSQUET COMENIUS VALENCIA 📋

Derrota de les JĂșniors en un partit on han intentat competir, perĂČ on s’ha caigut massa voltes en els mateixos errors, que han provocat que les visitants anaren quasi sempre amb una renta mĂ©s o menys cĂČmoda.

Quan les nostres han començat a remuntar i posar-se a tir de poder endur-se el partit, les decisions d’un dels dos Ă rbitres, amb el «seu propi reglament», ens ha impedit tenir opcions de victĂČria 🏀.

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA MORAT 34 – 51 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋

Partit sense molta histĂČria on l’equip local es presenta amb moltes baixes, provocant que la intensitat i el ritme dels vallers domine el partit de principi a fi. Els jugadors ixen amb ganes de guanyar i aixo es trasllada a la pista, aconseguint finalment una victĂČria cĂČmoda.

Anem millorant en equip i tambĂ© en la part individual. Ara ens queda l’Ășltim partit en casa per veure com seguim la temporada 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. PEDREGUER 08 54 – 32 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Bon partit el realitzat per les nostres xiques on, tot i ser només 6 jugadores, no han baixat els braços en cap moment.

El partit ha començat amb les nostres manant en el primer quart, movent el balĂł i aconseguint bons tirs, perĂČ sense un gran encert (0-4 al minut 5).

A partir d’acĂ­ les locals s’han posat un poc les piles i han carregat bĂ© el rebot, emportant-se’n bastants. AixĂČ unit a algunes desconnexions en defensa ha fet que les de Pedreguer donaren la volta al marcador i començaren a agafar avantatge (10-4 al minut 10).

A partir d’acĂ­, la resta del partit ha sigut molt semblant. Un poc de precipitaciĂł en atac ens impedia elaborar bĂ© el joc i els rebots de les locals els permetia anar augmentant la distĂ ncia poc a poc.

A la fi, i malgrat el resultat, ha sigut un bon partit de les valleres, que han competit a pesar de ser nomĂ©s 6 jugadores 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 26 – 60 C.B. OLIVA DISGLOP B 📋

Partit on els dos primers quarts competim de tu a tu contra un rival molt superior.

Al tercer perĂ­ode comencem a baixar els braços i a no creure’ns que podĂ­em guanyar. En aquesta tĂČnica, hem començat a no cĂłrrer i a no pasar-nos tant la pilota, i aixĂČ ha ocasionat que l’equip contrari se n’anara al marcador, aconseguint fins i tot tancar-lo.

Cal seguir entrenant com ho estem fent i aconseguirem millors resultats! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TERRALFÀS 59 – 19 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Si la setmana passada vam fer els millors partits fins el moment, aquesta vegada ens ha tocat tot el contrari.

Des del començament de l’encontre, les locals han estat mĂ©s actives en qualsevol aspecte, ja agafant una bona diferĂšncia als primers minuts i tan sols enfrontant-se a un quart amb una certa resistĂšncia. DesprĂ©s les valleres han desaparegut.

Per un costat hem vist un bàsquet intens i ràpid, i nosaltres més bé amb poques sensacions bones.

No hem treballat gens del que solem fer: sense paciÚncia, massa individualistes, pÚrdues de pilota de tot tipus, joc desllavassat i sense  connectar les unes amb les altres.

En resum, si guanyes aprens i si perds també, i hui més que mai.

Quan mostrem la imatge que sabem, competim amb qualsevol i som un ĂČs dur de rosegar. Hui no era d’eixos dies 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. PICANYA 20 – 23 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Resum breu: partidĂ s, victĂČria i campiones!

El que s’ha jugat aquest matí a Picanya ha sigut un partidàs.

Els dos equips sabien la importĂ ncia d’aquest encontre (l’equip que guanyara quedava campiĂł) i Ă©s per aixĂČ que ho han donat tot a la pista.

Hem començat el partit d’una manera espectacular, executant molt bones defenses i molt bons atacs, arribant al final del segon període amb un marcador de 4-18 a favor nostre.

A partir del 3 quart hem entrat a jugar al joc i ritme del Picanya, i aixĂČ feia que que es reduira la diferĂšncia al marcador. AixĂ­ ha sigut la tĂČnica del partit fins arribar a l’Ășltim quart, amb un marcador de 19-23.

Aleshores, les nostres jugadores han lluitat l’Ășltim quart com unes gladiadores i finalment ens hem endut la victĂČria.

Enhorabona a totes les xiquetes per l’actitud i l’esforç realitzat! Ara toca seguir amb eixa mateixa dinĂ mica per millorar cada vegada mĂ©s i mĂ©s. Seguirem entrenant per aconseguir-ho! 🏀

📋 CRÒNICA E.E.M. TEULADA-MORAIRA B 5 – 46 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit on des de l’inici els vallers dominen el joc i ritme de l’encontre, amb una gran intensitat defensiva i alçant el cap per veure els companys alliberats.

Els nostres xiquets han començat a jugar ja un joc més tranquil amb la tàctica de passar i tallar, ja que és el que practiquem als entrenaments i a poc a poc van reflexant-se els detalls que ens fan veure que anem pel bon camí en aquest aspecte.

La setmana vinent ens enfrontem al Gandia. A continuar amb aquest gran camí! 🏀

📋 CRÒNICA ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 37 – 47 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

VictĂČria importantĂ­ssima de les xiquetes que ens ajuda a consolidar la primera posiciĂł del grup i ens apropa al somni de jugar la fase final.

Ha sigut un partidĂ s el que s’ha jugat aquest matĂ­ a Ondara. S’han enfrontat dos equips que sabien la importĂ ncia del partit (el que guanyava es col·locava en primera posiciĂł), i que ho han donat tot a la pista durant els 40 minuts.

Hem començat un poc adormides, perĂČ l’equip ha reaccionat com ell sap i s’ha col·locat per davant al marcador rĂ pidament.

I aixĂ­ hem estat durant tot el partit. Sols hem passat un mal moment en l’Ășltim quart, on l’equip contrari ha aconseguit reduir la diferĂšncia fins els 5 punts.

PerĂČ les nostres lleones han tret les ungles i han pogut augmentar la diferĂšncia als 10 punts fins el resultat final.

Enhorabona a totes les xiquetes per l’esforç realitzat. A seguir entrenant com sempre o fins i tot millor. Endavant, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 47 – 51 C.B. GENOVÉS 📋

Encontre molt igualat des del principi que, finalment, s’ha decantat per xicotets detalls i sobretot per la manca d’encert dels nostres i per la diferùncia d’altura dels rivals.

Tot i aixĂČ, content pel treball del nostre equip, que ho ha fet molt bĂ© malgrat la derrota 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 23 – 22 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 📋

Partit on el resultat no reflexa la superioritat mostrada al camp per la falta d’encert al tir i per la manca de jugadors. Els nostres ho han donat tot, aconseguint parcials de 5-0, 0-2, 6-4, 5-7 i 6-4. A l’Ășltim quart s’ha acusat el fet de ser 8 jugadors, amb 1 d’ells sense estar al 100%, i el parcial ha sigut d’1-5.

Hui hem sigut incisius en atac, amb un bon desplaçament de balĂł, perĂČ faltant en alguns moments alçar mĂ©s el cap i buscar al company desmarcat. En defensa hem estat mĂ©s atents als marcatges i les ajudes han sigut fonamentals a l’hora de poder parar als 2 jugadors mĂ©s destacats de l’E.M.B.A. L’AlcĂșdia 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 27 – 56 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Encontre on hem sigut superiors durant els 40 minuts i on totes les jugadores han fet un bon treball, defenent i passant-se la pilota, i aixĂČ ha fet que entre elles s’ho passen d’allĂČ mĂ©s bĂ©.

A mĂ©s a mĂ©s, les valleres van provant coses noves a poc a poc, com per exemple canvis o anelles passades. Cal seguir treballant i continuar aixĂ­! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC – N.B. XÀTIVA 📋

⏳ Partit per disputar ​​⏳

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA 9 – 49 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

Partit on ens presentem amb tan sols 8 jugadors. Tot i aixĂČ, els menuts i menudes ixen amb un gran nivell defensiu i un bon joc col·lectiu, sempre buscant al company alliberat.

Ja en la segona part, amb l’acta tancada, els vallers han començat a practicar certs aspectes on fluixegem prou.

Recalcar que tots i cadascun dels Benjamins han aportat en les dues parts del camp. Aquest Ă©s el camĂ­ a seguir! 🏀