📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 53 – 48 C.B. ELDA BATEIG PIEDRA NATURAL 📋
Partit molt igualat de principi a fi, on qualsevol equip podia endur-se la victòria, però ha sigut el C.B. Tavernes qui, en els moments claus del partit, ha estat més encertat i especialment en els moments finals de l’encontre.
DesprĂŠs d’un bon inici de partit, amb bona defensa i una gran circulaciĂł de balĂł, els vallers aconseguien traure una lleugera diferència al marcador, però eixa intensitat va anar baixant, permetent a l’equip d’Elda no sols apropar-se al marcador, sinĂł fins i tot acabar per davant al marcador al descans.
En la segona part, els locals van tornar a la seua millor versió, especialment defensiva, que va provocar que recuperaren el comandament del partit i fins i tot van aconseguir traure un xicotet avantatge, no mÊs enllà dels 8 punts, que sempre feia que els visitants tingueren opcions de remuntar i aconseguir la victòria.
No va ser així i el C.B. Tavernes va saber mantindre el cap gelat i aconseguir una nova victòria importantíssima per als seus interessos. Continuem treballant per tal de seguir en el nostre creixement! 🏀

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA 70 – 36 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋
Derrota merescuda dels nostres jugadors en un partit que podrĂ­em haver lluitat molt mĂŠs.
Hem tingut un primer quart igualat, amb un marcador de 12-10, dels quals 8 punts dels locals sĂłn en tirs lliures, i amb la sensaciĂł que podrĂ­em haver castigat mĂŠs al contraatac.
El segon quart, res a veure, ja que acabem amb un parcial per a oblidar en què deixem de defendre, permetem moltes cistelles fàcils a l’equip local i perdem el ritme del partit, arribant amb un -19 al descans.
A la represa de la mitja part, amb un canvi d’actitud intentem tornar a ficar-nos en partit, o almenys recuperar bones sensacions, i d’aquesta forma pugem la intensitat i la defensa de nou, però seguim molt desencertats de cara a l’anella. En canvi, els locals saben molt bĂŠ com seguir controlant en partit i amb un parcial de 8-0 als Ăşltims dos minuts ens deixen amb un -25 a falta de 10 minuts.
Últim quart sense història, on intentem no perdre la cara al partit i competir fins el final, sabent que aquest encontre no l’hem competit, però tenim molts partits per davant on anem a anar creixent per a poder traure mĂŠs victòries! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 74 – 65 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 📋
Partit on els nostres jugadors pensaven que jugant a mig gas es podia guanyar. Mal partit en defensa i on l’equip contrari agafa un avantatge de 20 punts que els permet jugar amb molta comoditat.
Els vallers en cap moment han estat còmodes a la pista i sols en l’últim quart s’han posat les piles i han aconseguit reduir un poc la diferència.
Sense esforç és difícil guanyar, però seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 59 – 29 FARMACIA DEL PASEO U.P.B. GANDIA 📋
Simplement un partidĂ s de les nostres Sèniors. Defensivament espectaculars, hem oferit una defensa molt intensa on no deixĂ vem jugar a l’equip contrari. El marcador al descans ho deia tot, 31-11.
SabĂ­em que no podĂ­em baixar el nivell d’intensitat i hem eixit al tercer quart molt concentrades.
El bon joc en atac ens ha permès aconseguir una renta de 30 punts que s’ha mantĂŠs fins al final de l’encontre.
Donar l’enhorabona a totes les xiques. Tot l’esforç al final tĂŠ la seua recompensa. A seguir aixĂ­, campiones! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 47 – 40 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋
Nova derrota dels JĂşnior que tot i treballar molt bĂŠ en defensa, ens trobem una i altra vegada amb un atac inoperant i amb molts errors sota la cistella.
Arribem al final del tercer quart perdent de 15. DesprĂŠs de diverses cistelles en bons contraatacs aconseguim col¡locar-nos a 6 punts i tirem un triple a falta de 15 segons. Malauradament l’hem fallat i, desprĂŠs de fer una falta, perdem de 7 punts.
Ens falta tranquil·litzar-nos un poc en atac i aconseguir convertir les cistelles fàcils que fallem. Seguim, xiques! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 31 – 99 C.B. L’HORTA GODELLA NORTEHISPANIA 📋
Partit molt difĂ­cil el disputat hui per les nostres xiques, tant per les nombroses baixes com per la talla del rival, que provenia del Nivell 1 en la primera fase.
Totes estes circumstàncies junt amb la falta d’intensitat i de mostrar el nostre caràcter en la major part del partit ha fet que que en cap moment hagem pogut competir ni en atac ni en defensa.
Ara quedem a l’espera de la pròxima jornada per a recuperar efectius i, sobretot, sensacions 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 70 – 30 C.B. MANUEL 📋
Primer partit de la fase de Zonal on eixim com els millors del grup. Partit intens des d’un principi on la pressiĂł vallera fa que furtem pilotes que acaben en contraatac i ens fan agafar avantatge al marcador.
Pel que fa a l’equip, han fet un partit molt seriĂłs. Per trobar un però, estem començant a fer jugades que no ixen bĂŠ del tot, però que seran importants per un futur. Molt content de l’equip i seguim treballant per a millorar dia a dia! 🏀

📋 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 63 – 25 C.S.A. CARCAIXENT 📋
Bon partit en lĂ­nies generals de les nostres xiques el disputat contra les jugadores del Carcaixent.
El partit ha començat amb les valleres molt ficades des d’un inici al partit, centrades tant en atac com en defensa. Fruit d’això han sigut la gran quantitat de tirs lliurats que aconseguien i el bon percentatge en ells. Aquesta tònica s’ha vist durant tota la primera part i, a mĂŠs, a poc a poc la defensa, a base de confiança, anava pujant i aconseguia recuperar alguna pilota, permetent tambĂŠ algun contraatac (31-13 al descans).
En la segona part la defensa continuava sent bastant bona i nomĂŠs algunes desconnexions feien que les visitants tiraren a soles. No obstant això, l’atac baixava de nivell, si bĂŠ ĂŠs ben cert que les recuperacions ens permetien cistelles còmodes al contraatac. A mĂŠs a mĂŠs, en el cinc contra cinc la precipitaciĂł i l’Ă nsia d’encistellar ens impedia elaborar el joc i mantenir l’encert de la primera part.
Tot i això, el nivell ha sigut bastant parer durant tot el encontre i a la fi s’arribava amb una victòria mĂŠs còmoda del que esperĂ vem abans de començar 🏀.

📋 CRÒNICA DÉNIA BÀSQUET CLUB ’10 77 – 36 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋
Pèssim partit dels vallers, que tan sols en els dos primers quarts han estat a l’altura, aconseguint un 17-14 al marcador.
DesprĂŠs hem hagut de fer front a un moltes errades com passar la pilota als contrari o voler defensar caminant, i aixĂ­ ĂŠs molt difĂ­cil poder competir.
DesprĂŠs de guanyar un partit ens pensem que anem a guanyar la lliga i ens trobem amb un rival que, tan sols corrent un poc, ha fet el que ha volgut de nosaltres. Hem de millorar l’actitud per poder competir! 🏀

📋 C.B. TEIXERETA 27 – 53 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋
DesprĂŠs de l’anterior partit, on no estiguerem al nivell que es desitjava, hui en canvi sĂ­ que s’ha vist una molt bona imatge tant en defensa com en atac.
Tot i això, hem començat sense ritme i contemplatives i el final del primer quart ha sigut 3-3 que no ens esperàvem davant un equip mÊs físic que el nostre.
A partir d’eixe moment hem imposat el nostre joc, hui ja mĂŠs tranquil¡les, i grĂ cies al bon acert des de fora (6 o 7 triples en total), al descans tenĂ­em prou controlat el partit.
DesprÊs del descans hem seguit la mateixa tònica, contestant cada parcial de les locals, que intensificaven la seua defensa, però sense aconseguir apropar-se al marcador.
Hem treballat molt bÊ, sense precipitar-nos quan sentíem la pressió i amb un atac molt variat que ens ha permÊs obtindre aquesta nova victòria.
Un dels partits més seriosos pel moment que esperem que siga una constant i ens done eixa confiança de cara als següents 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET 17 – 26 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋
Bon partit jugat per part dels 2 equips, amb molta igualtat i intensitat durant tot l’encontre.
Les nostres xiques han fet molt bones defenses i bons atacs i sols ens ha faltat un poc més d’encert de cara a la cistella.
Molt content per l’actitud que han mostrat totes les jugadores i pel companyerisme tant dins com fora del camp. A seguir treballant per millorar! 🏀

📋 U.P.B. GANDIA 44 – 3 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋
Partit amistós contra un equip de Preferent, on es nota la diferència de les lligues. El Gandia ha sigut superior durant tota la primera part, on han aconseguit tancar l’acta.
La segona part ha estat més igualada i les nostres xiquets han començat a córrer, anotant alguns punts en el contraatac. Aprofitem aquest encontre per veure què necessitem millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 58 – 36 C.S.A. CARCAIXENT 📋
Partit disputat aquest matĂ­ al pavellĂł Carlos Pellicer amb dos equips que ho han donat tot en un encontre molt entretingut.
Els vallers i les valleres han oferit un bon nivell, sense donar cap pilota per perduda i lluitant contra un gran equip com ĂŠs el Carcaixent.
Finalment hem aconseguit un resultat favorable per continuar treballant en aquesta lĂ­nia.
📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 38 – 14 CLUB MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET 📋
El resultat no reflecteix la superioritat del joc desplegat pel nostre equip, però una altra vegada el baix percentatge en el tir fa malbÊ bona part del treball en defensa i en atac que fan els xiquets.
Des de l’inici hem eixit amb intensitat i a la mitja part el resultat era de 20-5. En moltes ocasions hem sigut capaços de fer bons desplaçaments de balĂł, tant en contraatacs com al joc en estĂ tic, i la defensa tambĂŠ ha funcionat.
A la segona part ens hem relaxat un poc en defensa i han augmentat les errades en el tir, propiciant un parcial global de 18-9.
Contents per la millora assolida, però caldrà buscar una bona intensitat durant tot el partit! 🏀

📋 CLUB MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET BLAU 63 – 32 CAIXA POPULAR C.B.T. BENJAMÍ BLANC 📋
Partit on la superioritat fĂ­sica de l’equip rival fa un gran paper en el resultat.
Des d’un inici l’equip local aprofita la seua superioritat, agafant un gran nombre de rebots ofensius i aconseguint punts fĂ cils en segones oportunitats. TambĂŠ li sumem el gran encert de cara a cistella que tenien.
L’equip visitant fa tot el possible per lluitar el partit aportant alguna que altra cistella al marcador.
Ja en la segona meitat, una vegada decidit l’encontre cap als d’Ontinyent, el partit passa a ser una lluita de tu a tu entre els dos equips, on els xiquets ens han fet gaudir d’un gran partit en el tram final d’aquest i on cap dels dos hi aconseguia moure el marcador degut a la gran defensa de tots dos equips.
En conclusió, partit molt ben lluitat per aquest equip, que a poc a poc va creixent com a conjunt! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 59 – 18 CLUB MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET 📋
Victòria de les xiquetes on, des del primer minut, es va veure la diferència entre els dos equips. Les nostres xiques eren superiors a ells i van dominar durant tot l’encontre.
A més a més, van poder traure molts contraatacs, ja que eren molt més ràpides, tot i fallar moltes cistelles baix de canasta. Cal destacar que a poc a poc van alçant més el cap per poder fer el passe a la persona que està sola 🏀.

📋 C.B. ALGINET 37 – 19 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋
Bon partit de les xiquetes, on a poc a poc es va veient la millor de cadascuna d’elles.
Fins el segon quart estĂ vem prop al marcador, competint per cada balĂł, però un mal quart perĂ­ode fa que l’equip contrari se’n vaja en el marcador fent-nos tres triples seguits.
Després hem seguit treballant i ens hem tornat a apropar al marcador, però tornem a tindre un altre xicotet despiste i l’equip contrari torna a tindre un bon encert en el tir de tres, tornant a agafar avantatge al marcador. A seguir treballant i a millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 14 – 54 C.S.A. CARCAIXENT 📋
Partit jugat enfront un dels millors equips de la categoria i on els xiquets han seguit demostrant que a poc a poc van millorant en alguns aspectes del joc.
El C.B. Tavernes va iniciar el partit molt bĂŠ, lluitant de tu a tu però, conforme anava passant l’encontre, l’equip de Carcaixent va anar imposant la seua superioritat tècnica fins traure les diferències que reflexa el marcador final.
Ara toca seguir millorant tots i, per suposat, especialment aquells jugadors i jugadores que encara necessiten situar-se en el joc i entendre’l per a col¡laborar cada vegada mĂŠs en els partits i entrenaments 🏀.