➡️ Presentem el Dossier Oficial de la Festa de la Lliga Tavernes! 📋 https://drive.google.com/file/d/1NcFNEWcwBX2klE0ag4NNrTRrZQ0ZlEzA/view?usp=sharing

➡️ L’objectiu de la jornada és celebrar una festa del bàsquet 🏀 de caràcter lúdic/festiu 🥳 on els valors que promocionem siguen l’eix de l’activitat.

➡️ Finalitzem una temporada completa de bàsquet després de dos darrers anys sense poder realitzar la festa de cloenda 🦠🚫, però la premissa que tenim és clara ☝🏽: disfrutar al màxim amb el meu equip i la resta ⛹🏽‍♀️⛹🏽‍♂️.

➡️ Amb més de 40 partits 🏆 que han de jugar-se, 30 equips participants 🤜🏼🤛🏼, i més de 400 jugadors i jugadores l’ordre 👨‍👧‍👦, la puntualitat i la col·laboració de tots i totes és molt important! ⏰

➡️ Cada equip ha d’arribar a les instal·lacions 🏟 30 minuts abans de l’inici del seu primer partit, i estar a la seua pista 10/15 minuts abans del començament del mateix 🧭.

➡️Poden haver possibles problemes d’aparcament 🚗 i, per tant, vos recomanem que seguiu les indicacions del Dossier i accediu amb temps suficient ⏰.

➡️ Durant la jornada de l’activitat oferirem un servei de barra i begudes 🥤🧃, amb taules i cadires per esmorzar i prendre alguna cosa, amb horari de 09.00 a 15.00h 🥪.

➡️ El temps de cada partit és el marcat al Dossier 📋. Si qualsevol dels equips arriba tard a la seua hora de joc, malauradament el partit es jugarà amb el temps que reste de l’horari general 📆.

➡️ La gran extensió de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal 🏟 i els seus voltants, donen diverses opcions per ocupar els moments de descans 🧘🏽‍♀️.

➡️ Hi haurà servei de vestidors 👚👕 suficient per a tots i totes els jugadors i jugadores.

➡️ A l’acabar la jornada, s’entregaran medalles 🏅 a tots els jugadors i jugadores assistents a la Festa 🥳. Vos demanem que tots i totes s’espereu al final de la jornada per acomiadar l’activitat, realitzar les fotos i rebre els obsequis 🎁.

➡️ Esperem que, com tots els anys, la Festa siga la millor forma d’acomiadar la lliga! 🎊

➡️ Per una formació de valors a través del nostre esport! 🏀 #lligatavernes

🖋 CB TAVERNES

Organització de la Lliga Intermunicipal Tavernes