🔹Treballada victòria del nostre Sènior Femení davant un equip local que va eixir a jugar amb molta energia i capacitat per defendre a tota la pista i córrer.

🔹Amb un 10-2 de parcial als primers minuts, havíem de parar el partit per entendre que necessitàvem igualar la seua intensitat i generar més des del moviment, davant un equip molt agressiu en les línies de passe.

🔹A poc a poc anem entrant en partit des de la defensa i amb més verticalitat cap a l’anella, fet que ens fa traure tirs lliures i algún tir obert. Acabem el primer quart 16-13.

🔹El segon quart continua amb la tendència del final del primer, amb les nostres molt més actives en defensa, dificultant molt a les locals fins i tot acabar les jugades, i progressivament atacant amb més tranquil·litat i començant a dominar prop de l’anella. Arribem al descans amb un 25-28, dominant el marcador per fi.

🔹L’inici del tercer quart mostra una igualtat que dura els primers minuts, ja que a partir del 31-33, les nostres definitivament comencen a jugar millor les transicions, amb més dinamisme i encert en el tir exterior, i aquests aspectes propicien les primeres diferències significatives.

🔹L’últim quart, amb molta activitat de mans i dominant el rebot, ens permet córrer i moure prou millor el baló, juntament amb una pressió, que obri definitivament el marcador fins al 20 punts de diferència que s’han mantés fins al xiulit final.

🔹A continuar treballant per estar a la part alta de la classificació i, sobretot, per intentar jugar els 40 minuts amb la exigència amb què entrenem 🏀.