🔹Gran victòria de les nostres xiques en un partit marcat per la intensitat defensiva dels dos equips i per l’alt nivell de contactes que dificultava moltíssim qualsevol atac.

🔹El partit s’iniciava amb un domini prou clar de les locals que, amb la confiança del resultat de l’anada, jugaven amb major fluïdesa en atac i dificultaven molt el nostre atac amb defenses dures i amb molt de contacte. Un parell de contraatacs i algún tir obert marcava les primeres diferències a l’electrònic (13-5). Les valleres, una vegada més i com en tota la temporada, no li perdien la cara al partit i s’endurien darrere, tot i no estar encertades davant, i tampoc deixaven que les locals trencaren el partit.

🔹El segon període s’igualava definitivament en ritme, intensitat i errades, on les nostres en un dia roí en el triple, cap en tot el partit, ajustaven el resultat a 4-5 punts de diferència, on com en l’anada, una última cistella en l’últim segon de les locals deixava el + 7 al descans (25-18).

🔹Partit duríssim, on a pesar de la diferència final en l’anada, els dos equips volien competir i guanyar aquest segon encontre. I així començava la segona part, amb les valleres controlant millor el rebot i començant a córrer.

🔹Així i tot, les locals continuaven amb un bon moviment de baló que els feia dominar el marcador amb diferències d’entre 6 i 9 punts. A més a més, el poc encert dels dos equips des del tir lliure era destacable per entendre el baix marcador final.

🔹Amb un ambient incòmode, degut a algunes decisions arbitrals inesperades, incluida una tècnica al nostre entrenador, on la duresa en els contactes tenia menys valor que una protesta, el partit continuava amb poc encert. Un canvi defensiu en el nostre equip, amb una defensa molt més tancada en el centre de la zona, permetent circulació exterior però apenes espais interiors, amb la recuperació de balons i un parell de contraatacs, posava a les nostres per davant per primera vegada a falta de 2 minuts, amb el 36-37, després d’anar 10 baix amb un 34-24 a falta de 8 minuts.

🔹Últims minuts de molta tensió, on les nostres tornen a demostrar que han pogut i poden competir amb tots els equips de la categoria. Amb una bona gestió del baló i sent verticals en els moments claus, sobretot en les 2 últimes possessions, aconseguim una última victòria per acabar la temporada que mostra l’esperit de l’equip i la seua capacitat de competir, i com no, disfrutar fent-ho, com van demostrar en la celebració posterior a pesar de l’eliminació.

🔹EXCEL·LENT temporada d’aquest grup, que malgrat un últim mes i mig dur entre lesions i absències, ha demostrat que amb treball setmanal, duresa mental i molta il·lusió, poden competir en aquesta categoria. Presents en totes les fases finals de la temporada i competint tots i cadascun dels partits.

🔹ENHORABONA XIQUES! Un plaer per David i per a mi acompanyar-vos en aquest camí! 🏀