🔹Derrota en un encontre on els locals no ens han deixat cap opció de competir, amb un vendaval de triples constant.

🔹Al primer quart eixim poc concentrats, pensant que caminant anàvem a guanyar. D’altra banda, els locals ixen amb bon ritme, corrent a tota la pista i amb un encert al tir exterior molt bo, deixant un primer parcial de 28-19.

🔹Al segon quart més del mateix, un voler i no poder, ja que els vallers ho donen tot intentant defendre als locals, però no hi ha manera. Ens les fan de tots els colors, de 9 metres, defensats i caient-se, i en cap moment ens permeten lluitar el marcador, arribant al descans amb un 62-42 a l’electrònic.

🔹A la represa del descans ho donem absolutament tot, però no estem encertats de cara a l’anella i estem poc precisos en els passes, perdonant alguns minuts on podrĂ­em haver intentat retallar el marcador. D’altra banda, els locals segueixen amb el seu vendaval de tir exterior, on en cap moment del partit baixen l’encert.

🔹A l’Ăşltim perĂ­ode, finalment aconseguim retallar un poc el marcador. No ens rendim mai, però tan prompte ens col¡loquem a 12 punts, una vegada mĂŠs els locals ens claven dos punyals de 9 metres i ens enfonsen, tancant un partit impossible de competir.

🔹En definitiva, aquesta derrota ens deixa les opcions de mantenir-se a la categoria molt complicades, però quan el rival té el partit de la temporada poc més es pot fer que aplaudir, ja que competir contra un equip que et fa 21 triples ens queda realment lluny.

🔹Ho donarem tot fins el final i mentre quede una mínima opció de salvar la temporada, seguirem lluitant! 🏀