🔹Derrota dels vallers a la pista de Sueca en un partit competit de principi a fi.

🔹A la primera part l’equip ix molt seriós, defensivament molt bé, tancant la zona enfront de les penetracions dels rivals i sent capaç de moure la bola en atac. Tot açò ens permet tancar els primers 10 minuts amb 4 punts d’avantatge al marcador.

🔹Al segon quart, mateixa dinàmica, però desconnectem 2 minuts que els locals aprofiten molt bé amb dos contraatacs i un triple, agafant un avantatge de 6 punts al descans.

🔹A la represa del descans, l’equip segueix lluitant i, amb bones defenses, aconseguim capgirar el marcador, però els locals acaben apretant el quart pujant molt la intensitat, amb molts contactes físics i no permetent que estiguem còmodes en pista.

🔹Afrontem els últims 10 minuts amb un -6 al marcador, però en aquest últim període ja ens costa molt més moure la pilota ofensivament i els locals aprofiten aquesta feblesa per a apretar-nos més encara i frenar en sec la nostra anotació.

🔹Arribem als minuts finals amb un -8 al marcador. No baixem els braços en cap moments, però no aconseguim reduir la diferència del -4. A l’últim minut forcem faltes per parar el joc i intentar fer tirs ràpids, però no anotem i finalment la victòria es queda a Sueca.

🔹En definitiva, un bon partit en línies generals, competit de principi a fi, però on una volta més la falta d’anotació ens limita per a ser capaços de lluitar per la victòria.

🔹Seguim! La setmana que ve Penya Roja ens visita, i aquesta victòria no es pot escapar! 🏀