🔹Nova victòria dels nostres Sèniors en un partit dominat de principi a fi.

🔹Comencem el partit amb alguns nervis, imposant el nostre ritme de joc, però un poc indecisos. Es produeix un intercanvi de cistelles, però a poc a poc acabem agafant avantatge al marcador, aconseguint un 11-21 al final del primer quart.

🔹Al segon període eixim a pista encertats ofensivament, movent la bola en atac i buscant molt bé les cistelles baix l’anella. Arribem a col·locar-nos fins a 22 punts dalt al marcador però, en canvi, als últims 4 minuts deixem de defendre, ens desconnectem del partit i el rival ho aprofita molt bé ficant-se a tan sols 8 punts al descans.

🔹A la represa del descans, els locals intenten endurir el partit, pugen el seu nivell de defensa i intensitat. Així mateix, hi ha molts contactes i el partit se’n va un poc al fang, però el que no esperen és que ahí nosaltres juguem molt còmodes, i els fem un parcial al nostre favor a base de córrer i moure la pilota en atac, distanciant-nos amb un +24 per a enfrontar l’últim període.

🔹A l’últim quart l’equip es relaxa un poc i els locals no donen res per perdut. Ens retallen el marcador apropant-se a 12 punts, però tornem a reaccionar i tanquem molt bé el partit jugant atacs llargs i elaborant jugades des de la calma, aconseguint un +19 final i la segona victòria a la classificació.

🔹En definitiva, una victòria més al caseller que ens col·loca 2/0. A seguir sumant i creixent! 🏀