🔹Primer encontre del Trofeu FBCV per al Sènior Autonòmic, on l’equip va tindre la possibilitat d’emportar-se el triomf, però es va escapar per alguns detalls.

🔹El partit comença amb l’equip local anotant amb facilitat des de la línia de 3 punts, fet que els dóna un avantatge de 9 punts. Per la seua banda, els vallers comencen a pujar la intensitat i a moure la pilota, eixint alliberats per a llançar i encertar també des de la línia de 3, retallant així l’avantatge. Al primer parcial s’aconsegueix un 25-22 a favor dels locals.

🔹El segon període continua com el primer, amb l’equip local fent el seu joc, basat sobretot en el llançament exterior. En aquest quart l’equip rival no està tan encertat i això provoca que el de Tavernes vagen retallant el marcador fins al final del període, acabant amb una diferència de 9 punts a favor dels de Quart.

🔹Al començar el tercer temps, l’equip visitant puja la intensitat defensiva i aconsegueix acostar-se fins als 7 punts, forçant els locals a que demanen un temps mort. A l’acabar el període, l’avantatge baixa als 3 punts, encara a favor dels locals.

🔹A l’últim període els visitants tornen a pressionar en defensa y, gràcie a la velocitat, es col·loquen per davant a l’electrònic, però l’equip local, molt encertat des de la línea del triple, torna a pujar el bon percentatge i imposa una bretxa que provoca errades en els passes i males decisions dels vallers. Tot açò provoca que al final se’ns escape el partit 🏀.