🔹Victòria dels nostres Seniors més que sofrida en un partit a ràfegues on semblava que teníem el partit controlat, però els visitants en cap moment han deixat de creure i el marcador ha estat apretat fins el final.

🔹Al primer quart els vallers han caigut en la precipitació. Estàvem jugant bé en pista i amb un bon ritme, però errant les cistelles baix de l’anella i amb certa imprecisió en els pases. També hem tingut moltes pèrdues pels nervis, la qual cosa fa que no aconseguim agafar avantatge al marcador.

🔹Al segon quart més del mateix. Deixem els visitants 8 minuts sense anotar, però en atac no aconseguim rodar bé el baló i aprofitar les oportunitats d’anotar, portant el partit a un marcador baix i perdent una oportunitat d’or per dominar el marcador. D’aquesta manera arribem al descans tan sols 4 punts dalt.

🔹A la represa del descans per fi els locals aconsegueixen anotar i, amb dos triples i bons contraatacs, aconseguim col·locar-nos fins a 17 punts dalt al marcador.

🔹A l’últim quart els visitants no es rendeixen en cap moment i a poc a poc retallen punts al marcador des de l’encert de la línea de 3, arribant fins i tot a apropar-se a tan sols 4 punts, però finalment tanquem la victòria i es queda a casa 🏀.