🔹Partit molt igualat de principi a fi, on qualsevol equip podia endur-se la victòria, però ha sigut el C.B. Tavernes qui, en els moments claus del partit, ha estat més encertat i especialment en els moments finals de l’encontre.

🔹Després d’un bon inici de partit, amb bona defensa i una gran circulació de baló, els vallers aconseguien traure una lleugera diferència al marcador, però eixa intensitat va anar baixant, permetent a l’equip d’Elda no sols apropar-se al marcador, sinó fins i tot acabar per davant al marcador al descans.

🔹En la segona part, els locals van tornar a la seua millor versió, especialment defensiva, que va provocar que recuperaren el comandament del partit i fins i tot van aconseguir traure un xicotet avantatge, no més enllà dels 8 punts, que sempre feia que els visitants tingueren opcions de remuntar i aconseguir la victòria.

🔹No va ser així i el C.B. Tavernes va saber mantindre el cap gelat i aconseguir una nova victòria importantíssima per als seus interessos. Continuem treballant per tal de seguir en el nostre creixement! 🏀