🔹Si ens fixem en resultat final pot semblar que l’equip d’Ontinyent ha dominat amb claredat, però no ha sigut així.

🔹Llevat d’uns primers minuts on el C.B. Tavernes no acababa de trobar-se en la pista i on els locals han aprofitat per a traure diferències al marcador (fins 15 punts), l’equip de Tavernes ha anat fent les coses molt millor que en encontres anteriors, tant defensivament com ofensivament, fet que ha provocat que els vallers s’aproparen al marcador, arribant al descans només 3 punts baix.

🔹En la segona part, els de Tavernes han continuat amb el bon joc i han aconseguit situar-se per dalt a l’electrònic, provocant un canvi defensiu dels locals. No obstant això, pèrdues de baló massa fàcils van provocar que els d’Ontinyent tornaren a col·locar-se al capdavant al marcador.

🔹Més tard, el C.B. Tavernes no va estar tan encertat de cara l’anella, al contrari que els locals, que van començar a aconseguir el que no havien fet durant tot l’encontre, fet que va provocar que tragueren la màxima diferència al final del partit.

🔹Seguirem treballant, l’equip no baixa els braços i, amb eixa actitud, de ben segur que acabaran per arribar els resultats 🏀.