🔸El diumenge dia 19 de febrer 🗓️ posàvem fi a la setmana de la millor manera possible amb una gran notícia d’última hora 📢.

🔸Els mitjans esportius anunciaven que tant l’excanterà grocinegre Guillem Ferrando (recent incorporació del Bueno Arenas Albacete) 🟡⚫️ com Álex Reyes (Bilbao Basket) s’unirien en qualitat de convidats a la convocatòria de la Selecció Masculina per a les Finestres FIBA 🪟🏀.

🔸Ambdos reemplaçaran Jonathan Barreiro (Unicaja) i Fran Guerra (Lenovo Tenerife), jugadors que seran baixa per molèsties físiques després de la disputa de la Copa del Rei en Badalona 🏆.

🔸El conjunt espanyol ha començat hui dilluns a preparar en Alacant els dos últims partits de classificació per a la Copa del Món 2023 🌍, un torneig per al que la selecció ja està classificada 🎖️.

🔸#LaFamilia s’enfrontarà a Islàndia 🇮🇸 en Reykjavík el dijous dia 23 (20.45h) i a Itàlia 🇮🇹 en Cáceres el diumenge 26 (18.00h) al Pavelló Multiusos de la ciutat extremenya ⚔️.

🔸No podem estar més orgullosos 🤩 de la gran quantitat de triomfs i alegries que ens està donant Guillem i li desitgem, una vegada més, la millor de les sorts! 🍀🤜🏽🤛🏽

🔸A per totes, Guillem! 💪🏾