➡️ El passat dissabte el Poliesportiu Municipal de Tavernes de la Valldigna va acollir la Cloenda de la X Edició de la Lliga Tavernes (LLT) ⛹🏽‍♀️, organitzada per l’Ajuntament de Tavernes 🏫 amb la col·laboració del C.B. Tavernes 💛🖤.

➡️ En aquesta edició han participat al voltant de 550 jugadors ⛹🏽‍♂️, repartits en més de 35 equips de 15 localitats diferents 🏘, i la Festa Final va superar les 1500 persones durant tota la jornada 👨‍👩‍👧‍👦.

➡️ La LLT s’ha dividit en dues fases ben diferenciades ↔️, jugades des del passat mes d’octubre fins a finals del mes de maig 📅, i que han englobat 417 partits 🤝.

➡️ A la festa final, van ser 41 els partits que es van disputar a les 8 pistes i de forma simultània, durant les més de 5 hores que va durar l’activitat ⏰. Els partits foren més curts del que són habituals, i complirem els temps marcats de finalització de la jornada que finalitzà amb l’acte de cloenda 🔚 i l’entrega de medalles i obsequis a totes i tots les i els participants 🏅🍊.

➡️ Donar les gràcies a tots els jugadors i jugadores ⛹🏽‍♀️⛹🏽‍♂️, a les famílies 👨‍👩‍👧‍👦, als responsables dels equips, als col·laboradors del nostre club 🤝, i a tots els operaris del Poliesportiu per la predisposició, la paciència i l’entrega perquè tot eixira el millor possible 🦸🏻‍♂️.

➡️ Demanar disculpes per si algun aspecte no va eixir bé, o es va cometre alguna errada, tot es va fer amb la millor intenció i il·lusió i optarem per les millors decisions per a tots els equips 🙏🏽.

➡️ Sense distinció, tots els jugadors i totes les jugadores reberen el mateix reconeixement pel seu esforç, entrega i dedicació 💪🏾🎉.

➡️ Sergi González, com a Alcalde de Tavernes i acompanyat per la regidora d’Esports Lara Romero, el president del CB Tavernes Àlex Martínez i els diversos regidors de la corporació local 💼, van ser els encarregats de l’entrega de les medalles 🏅 i de donar per tancada aquesta desena edició de la LLT 🏁.

➡️ Cal destacar també la presència en la jornada de Guillem Ferrando i Porro ⛹🏽‍♂️, actual jugador del València Basket Club 🏀 i format a la pedrera del C.B. Tavernes 💛🖤. Agrair-li el haver-nos acompanyat durant tot el matí i col·laborant a difondre els valors de l’esport entre les més menudes i menuts 👧🏽🧒🏼!

➡️ Sols ens queda donar-vos les gràcies a tots els clubs i entitats per participar en la Lliga Tavernes 🤜🏼🤛🏼. Esperem poder tornar amb la lliga el proper mes de setembre 🗓 i aconseguir tots junts que continue sent una ferramenta d’aprenentatge per a les nostres menudes i els nostres menuts 🤩.

➡️ Vos adjuntem un bon grapat de fotos de l’activitat 📸! https://drive.google.com/drive/folders/1GGCx8o4EgydpYnWhqp78sMgDeXRiuWNq?usp=sharing

➡️ La LLT es consolida com una eina de formació i creació de valors mitjançant l’esport del bàsquet any rere any 🙌🏽. Per una formació de valors a través del nostre esport! 🏀💪🏾#lligatavernes

➡️ Salutacions i que passeu un bon estiu! 🌴
✒️ Club de Bàsquet Tavernes | Organització de la Lliga Intermunicipal Tavernes 🖋