📋 ALPESA SÈNIOR FEMENÍ 4️⃣2️⃣ – 5️⃣9️⃣ C.B. TAVERNES BLANQUES 📋
Derrota justa en un partit on les visitants han estat superiors en totes les facetes del joc.
El primer quart ha estat molt competit, ben col¡locades en defensa i fent un joc vistós en atac, aconseguint un parcial de 15-14 al nostre favor.
Un segon perĂ­ode per a oblidar, on deixem de defendre i on en atsc no ens trobem gens còmodes. En canvi, l’equip contrari ens castiga des de la lĂ­nia de 3, amb un parcial de 5-25.
A la represa del descans pugem la intensitat defensiva per intentar reduir la distància, però l’equip contrari segueix amb un gran encert des del tir exterior.
Així hem arribat fins el final de l’encontre, on ha sigut un voler i no poder.
Donar l’enhorabona a les nostres xiques pel bon paper que han fet en aquest Trofeu Federació, on totes han fet un gran esforç per poder entrenar i jugar els partits (feina, estudis, etc.).
A seguir així per fer créixer el bàsquet femení! 🏀

📋 JÚNIOR MASCULÍ 6️⃣7️⃣ – 4️⃣7️⃣ ENGUERA BASKET 📋
Tot i el resultat, l’encontre no va ser tan fàcil com reflecteix el marcador, ja que l’Enguera va lluitar durant tot el partit, posant contra les cordes l’equip valler durant molts moments.
El partit comença bé pels de Tavernes, amb avantatges al marcador d’entre 4 i 6 punts, la qual cosa provoca que l’Enguera demane temps mort al minut 7 i que es col·loque en una zona que manté fins al final de l’encontre.
Aquesta acció, igual que en partits anteriors, ens condiciona molt en atac, i provoca que no ens despeguem a l’electrònic. Hi ha moments on fins i tot els rivals aconsegueixen posar-se per davant, però aconseguim aplegar al descans 1 punt dalt.
Ens quedaven 20 minuts per davant i tot estava igual que al principi. Cap dels 2 equips tenia una renda per estar tranquil.
A la segona part ens col·loquem en zona i a l’Enguera li costa cada vegada més anotar. Ja no ho té tan clar, ja que el Tavernes roda la banqueta fins trobar un quintet que tanque bé el rebot defensiu i que puga jugar més còmode en atac. Aquesta millora va reflectint-se al marcador amb un parcial de 19-10 al tercer període.
A l’últim període partim d’una renda d’11 punts, però ens són insuficients, ja que el conjunt d’Enguera no baixa els braços i lluita tots els balons, tant en atac com en defensa.
Per la nostra part, trobem un quintet capaç de dominar el rebot en les dues anelles i això fa que ens despeguem definitivament a l’electrònic i acabem el partit sentint-nos més còmodes. Finalment tanquem l’últim quart amb un parcial de 17-7.
Ara a per les Semifinals! 🏀

📋 JÚNIOR FEMENÍ 2️⃣8️⃣ – 6️⃣2️⃣ C.B. JÓVENS L’ELIANA 📋
Derrota molt clara de les nostres xiques en un partit sense actitud, on les visitants lluiten prou mĂŠs per endur-se el resultat.
L’encontre comença amb els dos equips igualats, defenses mĂŠs o menys correctes i, tot i que amb poca claredat ofensiva, s’aconseguia anotar (12-12 al minut 10).
Al segon quart comença l’estancament ofensiu de les valleres. Si bé en defensa ens mantenim més o menys en partit, en atac som nul·les. Fruit d’això és el parcial de 2-7, que ens deixa amb un marcador de 14-19 al descans.
En tornar del descans, desconnexió total. En atac només anotem 1 punt en 8 minuts, i en defensa la permissivitat és excessiva, fet que provoca que les visitants es despeguen a l’electrònic en un parcial de 7-30 que se suma a un resultat de 21-49.
Ja en l’últim període intentem maquillar la imatge donada, i en defensa ho aconseguim, però l’atac no canvia.
A la fi, derrota més que merescuda en un encontre on no es competeix pràcticament en cap moment 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010-11 3️⃣9️⃣ – 3️⃣5️⃣ SALESIANOS SAN ANTONIO ABAD 📋
🏆 1/4 DE FINAL | TROFEU FBCV 🏆
Un molt bon inici de les nostres ens dóna un marge al marcador que ens fa creure que seria senzill traure el partit, però desprÊs del segon període les visitants han anat millorant a poc a poc en atac, i sobretot en defensa.
Nosaltres no trobem els camins com al principi i busquem anotar amb massa tirs exteriors. El desencert ens crea nervis i falta de concentraciĂł, i amb el pas dels minuts el resultat es va igualant.
Cap al final de l’encontre hem millorat un poc i, tot i no fer el millor joc, confiem en la defensa, que no deixa que les de la capital anoten cistelles fàcils. A més a més, per fi tenim encert al triple i gràcies a aquests punts aconseguim l’accés a les Semifinals del Trofeu FBCV.
A seguir amb les ganes i energies que mostrem en cada partit. Cal lluitar i creure sempre, com hem fet fins al final! 🏀

📋 ALEVÍ MASCULÍ 8️⃣1️⃣ – 9️⃣5️⃣ ESCOLA N.B. TORRENT 📋
Derrota als 1/4 de final del Trofeu FBCV, que posa punt i final a una gran temporada dels nostres xiquets.
L’equip ha donat tot el que tenia, però les baixes d’última hora han facilitat la derrota davant un equip que no és superior al nostre.
Eixim a l’encontre enxufats en atac i compartint el baló, i tan sols la falta d’un poc més d’intensitat defensiva fa que arribem a la fi del segon quart amb un marcador de 36-22.
Al tercer i quart període les rotacions no funcionen bé. En atac prenem decisions massa individualistes i ens falta compartir més i millor la pilota. D’altra banda, en defensa no estem en la tensió necessària.
Arribem al cinqué quart amb un marcador de 45-62. Parlem sobre com millorar el joc i posem en pràctica les millores tant en atac com en defensa, però el gran encert des de la línia de triple des de posicions molt llunyanes de l’equip torrentí impossibilita que ens emportem el parcial.
Iniciem el sisé període amb un 57-80 i comencem una remuntada fonamentada amb 3 triples seguits i un tir lliure. L’equip rival para el joc amb constants faltes, però no estem encertats als tirs llirues i els de Torrent tornen a enxufar-se des de la línia de triple, fet que ens fa impossible emportar-nos l’encontre.
En definitiva, bon partits dels xiquets, que s’han esforçat i han lluitat fins el xiulit final 🏀.