🔹Derrota justa en un partit on les visitants han estat superiors en totes les facetes del joc.

🔹El primer quart ha estat molt competit, ben col·locades en defensa i fent un joc vistós en atac, aconseguint un parcial de 15-14 al nostre favor.

🔹Un segon perĂ­ode per a oblidar, on deixem de defendre i on en atsc no ens trobem gens còmodes. En canvi, l’equip contrari ens castiga des de la lĂ­nia de 3, amb un parcial de 5-25.

🔹A la represa del descans pugem la intensitat defensiva per intentar reduir la distància, però l’equip contrari segueix amb un gran encert des del tir exterior.

🔹Així hem arribat fins el final de l’encontre, on ha sigut un voler i no poder.

🔹Donar l’enhorabona a les nostres xiques pel bon paper que han fet en aquest Trofeu Federació, on totes han fet un gran esforç per poder entrenar i jugar els partits (feina, estudis, etc.).