📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 7️⃣1️⃣ – 8️⃣3️⃣ N.B. ALZIRA 📋

Derrota a casa contra el primer classificat en un partit que s’ha lluitat de principi a fi.

Al primer quart eixim amb molt energia, provocant un primer parcial de 8-2 a favor i un temps mort visitant. A partir d’ahí el conjunt d’Alzira comença a carburar millor ofensivament, anotant tirs lliurats i aconseguint capgirar el marcador.

Al segon període no aconseguim el ritme de partit que volem i l’Alzira ens corre al contraatac, col·locant-se fins 10 punts dalt. Tanmateix, no baixem els braços en cap moment i amb dos minuts finals genials aconseguim retallar el marcador fins al -1.

A la represa del descans és un voler i no poder. Els visitants apreten més defensivament i no ens deixen obtenir fluïdesa ofensiva. D’altra banda, en defensa treballem de valent, però la qualitat superior dels visitants els permet anotar tirs al final de possessió que van sumant a poc a poc, tornant a col·locar-se 10 punts dalt.

A l’últim quart intentem tornar a dominar el ritme de partit i podem córrer, però els visitants gestionen molt bé el l’encontre, no deixant-nos sumar punts fàcils i jugant possessions llargues, elaborant i anotant al final de la possessió.

A falta de 5 minuts, amb un -18 al marcador, poc més es podia fer, però no ens rendim, lluitant cada pilota fins obtenir el tanteig final.

En definitiva, orgullós de la feina de l’equip. Ho estan donant tot i competint fins on ens arriba. Aquest partit no era la nostra lliga, però competir i donar-ho tot és sempre molt important.

Ens queden 3 finals contra rivals directes per a la salvació! 🏀

📋 MELIANA BON LLOC S.M.B. 7️⃣5️⃣ – 6️⃣9️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 📋

Millor imatge la donada per l’equip del C.B. Tavernes en un partit que hem lluitat fins el final.

Encontre igualat de principi a la fi, on les diferències sempre eren curtes, tot i que l’equip local estava per davant el marcador durant la major part del temps. Cada vegada que l’equip de Meliana aconseguia distanciar-se un poc al marcador, l’equip valler remuntava i empatava, o fins i tot aconseguia col·locar-se per davant.

Així es va arribar als últims instants del partit, amb un marcador igualat, però l’ansietat de veure que podíem guanyar el partit va provocar que en els moments clau l’equip es precipitara, fet que ens va fer cometre errades en tirs a cistella i pèrdues que decantaven el partit per als locals, que en eixos moments decisius van estar més encertats.

Llàstima de partit, ja que el C.B. Tavernes ha lluitat de valent i finalment no ha pogut emportar-se una victòria que els haguera donat una espenta més de cara a les dos últimes jornades.

Tot i això, anem a seguir treballant fins el final! 🏀

📋 ALPESA SÈNIOR FEMENÍ 5️⃣4️⃣ – 7️⃣4️⃣ C.B.F. PUERTO DE SAGUNTO 📋

Derrota de les nostres xiques en el partit d’anada dels quarts de final de la fase d’ascens a Nacional, en un encontre on el nostre equip ha competit durant els 40 minuts amb l’equip del Port, a pesar del gran nivell i la consistència mostrada per les visitants.

El partit s’iniciava amb un ritme molt alt per part dels dos equips, on les locals amb verticalitat i dinamisme, posaven en apurs a les del Port en defensa. Per la seua part, les visitants aconseguien equilibrar el marcador des del domini del rebot i amb segones i terceres opcions que desesperaven a les nostres xiques, malgrat la bona actitud defensiva. Una sèrie de contraatacs per part de les visitants al final de quart, després d’una mala presa de decisions de les nostres, propiciava un marcador de 16-20 a la fi del primer període.

Al segon quart, amb les del Port cada vegada més còmodes en atac i amb el continu domini del rebot, les diferències s’anaven estirant i s’apropaven als 10 punts. Així i tot, les nostres xiques han continuat treballant i activant-se darrere i furtant balons aconseguien ajustar de nou el marcador. Dos cistelles seguides de les visitants en els últims segons després d’errades innecessàries tornen a estirar les diferències fins al 9 punts al descans (32-41).

L’inici del tercer període comença amb un mini-parcial visitant de 0-5, que estira les diferències per damunt dels 10 punts. Les valleres intenten reaccionar, generant des de l’1×1 i creant tirs lliurats, que malauradament no aprofiten per ajustar el marcador. Les distàncies oscilaven entre els 12 i els 16 punts, a pesar de l’esforç local.

L’augment de l’encert exterior per part de les visitants i les dificultats de les nostres xiques per trobar el camí a la cistella començaven a desesperar a l’equip, amb diferències de 20 punts.

Una última explosió d’energia de les nostres, amb una press a tota la pista, 2×1 i molta activitat defensiva, propiciava un parcial 7-0, que les tornava a clavar en partit.

Les errades en el tir lliure, el cansanci i l’expulsió de jugadores importants obrien una diferència definitiva de 20 punts, que reflexa el magnífic nivell de les xiques del Port, amb un equip molt equilibrat, dures en defensa i amb un atac fluid.

Meritòria una vegada més la capacitat de competir de les nostres xiques, i de segur que aquests partits enfront equips d’aquest nivell els serviran per a crèixer com a equip tant col·lectivament com individualment.

Al partit de tornada intentarem tornar a competir i acabar la competició amb bones sensacions 🏀.

📋 C.B. OLIVA 5️⃣3️⃣ – 5️⃣8️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

A l’encontre de hui els dos equips es jugaven molt, i així s’ha reflexat a la pista.

L’equip d’Oliva jugava per poder quedar-se entre els dos primers classificats, ja que si guanyava tenia opcions. Per la seua part, el Tavernes competia per seguir líder en la competició, i amb la victòria de hui, per obtindre matemàticament l’ascens a Preferent, com així ha sigut.

El partit ha sigut molt intens, la qual cosa feia que en alguns moment hi haguera moltes imprecisions per part dels dos equips. Les diferències al marcador no eren de més de 3 o 4 punts i tot feia pensar que l’encontre es decidiria als últims minuts.

A les últimes possessions, l’equip d’Oliva ha perdut la pilota on haguera pogut empatar el partit i fins i tot col·locar-se per davant, però aquesta vegada el Tavernes ha tingut més sort, tant en atac com en defensa, i ha pogut aconseguir la victòria patint prou. Al final allò que compta és el resultat i s’ha decantat a favor nostre.

Donar-li l’enhorabona a l’Oliva pel gran partit que ha fet i al Tavernes per aconseguir la victòria. Ara sí que podem dir que ja tenim un dels dos primers llocs assegurats! 🏀

📋 JÚNIOR FEMENÍ 4️⃣9️⃣ – 5️⃣8️⃣ C.B.F. PUERTO DE SAGUNTO 📋

Partit molt competit per les nostres jugadores a pesar de les nombroses baixes que arrastra l’equip.

El partit va ser molt intens en tot moment, amb les visitants traguent diferències al marcador per dalt dels 10 punts per a que, acte seguit, les valleres retallaren el resultat i es col·locaren per baix dels 5 punts.

Aquesta va ser la tònica de tot el encontre, on a pesar d’haver de jugar amb tan sols 7 jugadores, gràcies al reforç de dos Cadets, les valleres van estar sempre ficades en partit i competint de tu a tu 🏀.

📋 C.S.A. CARCAIXENT QUILIS BARBER 3️⃣2️⃣ – 5️⃣8️⃣ CADET MASCULÍ 08 📋

Partit sense massa història, on ambdós equips comencen molt igualats degut a la mala defensa nostra. Eixim desconcentrats i els locals ens han castigat.

A partir del segon període ja comencem a jugar molt millor en defensa i obtenim la renda que anirà fent-se més gran a poc a poc durant l’encontre.

En atac estem bé, però tenim en tot moment certs problemes d’egoisme que ens fan precipitar-nos i no trobar la millor opció, però seguirem treballant per posar-li remei i aconseguit una millor qualitat a l’atacar 🏀.

📋 U.P.B. GANDIA MORAT 5️⃣6️⃣ – 5️⃣0️⃣ CADET MASCULÍ 09 📋

Tercera derrota consecutiva que ens complica molt el que era el nostre objectiu d’arribar als Playoffs.

Eixim al partit adormits i el rival, molt encertat, aconsegueix anar-se’n al marcador. Nosaltres en algun moment de l’encontre ens activem un poc, però no acabem de demostrar el que havíem fet durant tota la temporada.

A l’últim període anem perdent de 17 punts i als últims 5 minuts ens posem a jugar i ens col·loquem a 5 punts junt amb dos tirs lliures a favor nostra a falta de 40 segons. Tanmateix, ja era massa tard per a reaccionar.

Victòria merescuda de l’equip rival i no ens queda altra que seguir amb aquests dos partits que ens queden 🏀.

📋 CADET FEMENÍ 08 2️⃣1️⃣ – 4️⃣6️⃣ MUTUA LEVANTE N.B. ALCOI 📋

Derrota en un partit on les visitants han pogut fer el seu joc còmodament. Així i tot, s’han intentat fer coses.

El partit ha començat amb les alcoianes jugant còmodament, aconseguint tirs lliurats, i només el baix percentatge ha impedit que la diferència fora major. Per  la part vallera, mals tirs que moltes voltes no tocaven ni anella.

En la resta de l’encontre, les del comtat han continuat el seu joc, amb una bona mobilitat de baló i superioritat en el rebot, però les valleres també han millorat un poc el seu atac, cosa que feia que anotaren alguna vegada més.

Tanmateix, la millora no ha sigut suficient per poder competir al partit 🏀.

📋 CADET FEMENÍ 09 4️⃣2️⃣ – 3️⃣2️⃣ U.P.B. GANDIA B 📋

Partit que se suposava anava a ser competit. Gandia juga un bon bàsquet i així ha sigut, sobretot en la primera meitat.

Clarament dominada per les visitants, més al joc, dominant el rebot i el ritme, que al marcador. Han tingut uns avantatges vora els 6-7 punts, però arribem al descans tan sols 1 punt baix al marcador.

La represa va ser diferent, ja que li canviem la dinàmica. Gandia s’ha vist amb més problemes i els costava aconseguir cistelles fàcils.

Ens basem, com no, en bones defenses en l’1×1 i, ara sí, assegurant el rebot.

Després, en atac hem jugat molt més ràpides, tot i no ser el dia del tir exterior. Ens hem mogut per la pista amb molt de criteri, acabant el partit certament còmodes i amb més energia que durant la resta de l’encontre.

A seguir progressant, que ens queda un últim partit d’aquesta fase i després tindrem per davant la part complicada 🏀.

📋 U.P.B. GANDIA 7️⃣1️⃣ – 5️⃣0️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Partit on l’apatia va fer acte de presència en l’equip.

Eixim a pista sense intensitat ni ganes, i això es reflecteix al marcador quan davant tens un equip que sí te ganes de córrer i de jugar a bàsquet.

En alguns moments aconseguim entrar en partit amb més ganes, però al llarg de l’encontre han sigut més els moments de desconnexió.

Esperem acabar la temporada amb millors sensacions la pròxima setmana! 🏀

📋 C.B. ELDA – INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

🚫 Partit no disputat 🚫

📋 C.B. JOVENTUT XÀBIA 6️⃣5️⃣ – 2️⃣5️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Sense cap dubte, el pitjor partit de la temporada. Només hem sigut capaços de mantenir el nostre nivell durant els dos primers períodes, amb parcials de 10-8 i 14-6.

A partir d’aquest moment, les forces i les idees ens abandonen, prenent constantment males decisions i abandonant el treball defensiu, arribant el Xàbia a tancar acta al quart període.

Potser, el dur partit contra Calp del dia anterior i la baixa de jugadors importants puga propiciar el joc desplegat hui, però l’esforç i l’atenció s’han de mantenir en totes les circumstàncies.

No voldria caure en l’error de qualificar el partit com «per a oblidar», perquè s’han de tindre ben gravades totes les errades comeses per intentar corregir-les i reflexionar sobre què podem fer tots per ajudar a l’equip.

Aprofitarem tot el desgavell de hui per millorar als entrenaments i evitar que es torne a repetir 🏀.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 1️⃣0️⃣4️⃣ – 9️⃣7️⃣ C.B. IFACH CALPE 📋

Victòria molt sofrida, on els atacs han superat clarament a les defenses no sent capaços de desenvolupar el nostre treball defensiu habitual.

Hem entrat concentrats al partit, amb fluïdesa en atac i parant el joc de transició del Calp, però un gran encert des del triple feia que el parcial no fóra tan favorable (15-14).

Al segon període es manté el ritme d’ambdós equips i la mancança d’encert als tirs lliures ens condena a perdre el parcial (12-14).

Al tercer quart aconseguim fer més contraatacs i transicions ràpides, augmentant la nostra producció en atac, però sense poder reduir la producció anotadora del Calp (21-14).

Al quart període sofrim una desconnexió en atac producte de la falta de moviment per facilitar línies de pase, produint molt de nerviosisme als nostres jugadors que multiplica el bloqueig dels mateixos, fent-los prendre massa decisions individualistes que no sumaven. Tot açò esdevé amb un parcial de 8-20.

Al cinqué quart solucionem els problemes en atac i millorem un poc la defensa, però acabem 69-78. Ho donen tot els xiquets al sisé període, augmentant la pressió defensiva i sobretot millorant la presa de decisions en atac, aconseguint empatar als últims segons a 94.

En el temps extra els xiquets continuen igual, els nervis passen a l’altre equip i només unes errades al final ens han impedit recuperar el bàsquet average. Molt content pel joc coral en atac, per l»esforç i esperit lluitador demostrat pels jugadors. Aquest partit ha de servir perquè s’adonen que falta l’aportació de tots en atac i en defensa per poder traure endavant els partits 🏀.

📋 N.B. ALZIRA 5️⃣2️⃣ – 1️⃣2️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2013 📋

Partit on ens presentem amb 7 jugadors i on, tot i les dificultats, solament la superioritat d’altura de l’Alzira va marcar les diferències.

Per tant, hui els xiquets han lluitat fins el quart període, on les forces se’ns han esgotat. A seguir entrenant! 🏀

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 5️⃣3️⃣ – 4️⃣6️⃣ C.B. PETRAHER 📋

Important victòria de les nostres Alevins. Sabíem que si volíem dependre de nosaltres per classificar-nos com a primeres, aquest partit l’havíem de guanyar.

Ens ha costat entrar en partit, hem regalat atacs a les rivals, i en alguns moments ens ha faltat intensitat defensiva.

Açò ha permès a les de Petraher agafar un avantatge +16 al marcador, però les nostres han demostrat, una vegada més, que jugant concentrades i amb ritme, no les para cap equip.

A pesar del rival tancar-se dins la zona, les nostres han sigut capaces de moure el baló per buscar les millors finalitzacions, i així, endur-se el partit.

En resum, victòria molt sofrida però sense baixar els braços fins el final, confiant en totes i cadascuna d’elles per arribar on volem! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2014 4️⃣9️⃣ – 9️⃣ C.B. SUECA TALLERES AUTOAVENIDA 📋

Encontre on els vallers han tornat a jugar com ells saben, defenent amb pressió, alçant el cap i jugant amb solidaritat, és a dir, sent un equip.

Aquest partit ens serveix per centrar-nos de millor manera en la recta final de temporada! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2015 1️⃣9️⃣ – 3️⃣9️⃣ N.B. ALZIRA GRANA 📋

Bon partit de l’equip del C.B. Tavernes, probablement el millor de tota la temporada, evidentment no pel resultat, sinó per com han estat situats al camp els jugadors, sobretot a l’hora de defensar. Per primera vegada han estat tots concentrats, defensant cadascú al seu rival, no anant tots a per la pilota i lluitant de valent en cada jugada.

El partit s’ha decidit a favor de l’equip d’Alzira sobretot pel poc encert de cara a la cistella dels de Tavernes, on l’equip visitant ha estat millor i especialment en els últims 2 quarts, on una xicoteta baixada de braços dels vallers quan el partit estava igualat va ser aprofitada molt bé pel N.B. Alzira, per tal de traure diferències al marcador fins el resultat final.

Seguirem amb el treball! 🏀

📋 C.S.A. CARCAIXENT 4️⃣2️⃣ – 2️⃣ PREBENJAMÍ 📋

Partit sense més història dels nostres menudets. Sabíem que es tractava d’un rival molt superior a nosaltres, de manera que anàvem amb l’objectiu d’aprendre i lluitar fins el final.

Així s’ha vist a la primera part, on a pesar de que els de Carcaixent anotaven amb fluïdesa, els nostres corrien i aconseguien moure el baló entre els companys.

No obstant això, aquesta actitud de lluita no s’ha mantés a la segona part, on els nostres han baixat els braços i definitivament s’han rendit.

Gran esforç dels nostres menuts. Seguim treballant per no baixar el cap fins el final! 🏀