🔹Derrota a casa contra el primer classificat en un partit que s’ha lluitat de principi a fi.

🔹Al primer quart eixim amb molt energia, provocant un primer parcial de 8-2 a favor i un temps mort visitant. A partir d’ahĂ­ el conjunt d’Alzira comença a carburar millor ofensivament, anotant tirs lliurats i aconseguint capgirar el marcador.

🔹Al segon perĂ­ode no aconseguim el ritme de partit que volem i l’Alzira ens corre al contraatac, col¡locant-se fins 10 punts dalt. Tanmateix, no baixem els braços en cap moment i amb dos minuts finals genials aconseguim retallar el marcador fins al -1.

🔹A la represa del descans és un voler i no poder. Els visitants apreten més defensivament i no ens deixen obtenir fluïdesa ofensiva. D’altra banda, en defensa treballem de valent, però la qualitat superior dels visitants els permet anotar tirs al final de possessió que van sumant a poc a poc, tornant a col·locar-se 10 punts dalt.

🔹A l’Ăşltim quart intentem tornar a dominar el ritme de partit i podem cĂłrrer, però els visitants gestionen molt bĂŠ el l’encontre, no deixant-nos sumar punts fĂ cils i jugant possessions llargues, elaborant i anotant al final de la possessiĂł.

🔹A falta de 5 minuts, amb un -18 al marcador, poc més es podia fer, però no ens rendim, lluitant cada pilota fins obtenir el tanteig final.

🔹En definitiva, orgullĂłs de la feina de l’equip. Ho estan donant tot i competint fins on ens arriba. Aquest partit no era la nostra lliga, però competir i donar-ho tot ĂŠs sempre molt important.