📋 C.B. PICKEN CLARET B 9️⃣3️⃣ – 7️⃣7️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Derrota en un encontre on els locals no ens han deixat cap opciĂł de competir, amb un vendaval de triples constant.

Al primer quart eixim poc concentrats, pensant que caminant anàvem a guanyar. D’altra banda, els locals ixen amb bon ritme, corrent a tota la pista i amb un encert al tir exterior molt bo, deixant un primer parcial de 28-19.

Al segon quart més del mateix, un voler i no poder, ja que els vallers ho donen tot intentant defendre als locals, però no hi ha manera. Ens les fan de tots els colors, de 9 metres, defensats i caient-se, i en cap moment ens permeten lluitar el marcador, arribant al descans amb un 62-42 a l’electrònic.

A la represa del descans ho donem absolutament tot, però no estem encertats de cara a l’anella i estem poc precisos en els passes, perdonant alguns minuts on podrĂ­em haver intentat retallar el marcador. D’altra banda, els locals segueixen amb el seu vendaval de tir exterior, on en cap moment del partit baixen l’encert.

A l’Ăşltim perĂ­ode, finalment aconseguim retallar un poc el marcador. No ens rendim mai, però tan prompte ens col¡loquem a 12 punts, una vegada mĂŠs els locals ens claven dos punyals de 9 metres i ens enfonsen, tancant un partit impossible de competir.

En definitiva, aquesta derrota ens deixa les opcions de mantenir-se a la categoria molt complicades, però quan el rival tÊ el partit de la temporada poc mÊs es pot fer que aplaudir, ja que competir contra un equip que et fa 21 triples ens queda realment lluny.

Ho donarem tot fins el final i mentre quede una mínima opció de salvar la temporada, seguirem lluitant! 🏀

📋 C.B.F. PUERTO DE SAGUNTO 3️⃣9️⃣ – 4️⃣1️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Gran victòria de les nostres xiques en un partit marcat per la intensitat defensiva dels dos equips i per l’alt nivell de contactes que dificultava moltíssim qualsevol atac.

El partit s’iniciava amb un domini prou clar de les locals que, amb la confiança del resultat de l’anada, jugaven amb major fluïdesa en atac i dificultaven molt el nostre atac amb defenses dures i amb molt de contacte. Un parell de contraatacs i algún tir obert marcava les primeres diferències a l’electrònic (13-5). Les valleres, una vegada més i com en tota la temporada, no li perdien la cara al partit i s’endurien darrere, tot i no estar encertades davant, i tampoc deixaven que les locals trencaren el partit.

El segon període s’igualava definitivament en ritme, intensitat i errades, on les nostres en un dia roí en el triple, cap en tot el partit, ajustaven el resultat a 4-5 punts de diferència, on com en l’anada, una última cistella en l’últim segon de les locals deixava el + 7 al descans (25-18).

Partit duríssim, on a pesar de la diferència final en l’anada, els dos equips volien competir i guanyar aquest segon encontre. I així començava la segona part, amb les valleres controlant millor el rebot i començant a córrer. Així i tot, les locals continuaven amb un bon moviment de baló que els feia dominar el marcador amb diferències d’entre 6 i 9 punts. A més a més, el poc encert dels dos equips des del tir lliure era destacable per entendre el baix marcador final.

Amb un ambient incòmode, degut a algunes decisions arbitrals inesperades, incluida una tècnica al nostre entrenador, on la duresa en els contactes tenia menys valor que una protesta, el partit continuava amb poc encert. Un canvi defensiu en el nostre equip, amb una defensa molt més tancada en el centre de la zona, permetent circulació exterior però apenes espais interiors, amb la recuperació de balons i un parell de contraatacs, posava a les nostres per davant per primera vegada a falta de 2 minuts, amb el 36-37, després d’anar 10 baix amb un 34-24 a falta de 8 minuts.

Últims minuts de molta tensió, on les nostres tornen a demostrar que han pogut i poden competir amb tots els equips de la categoria. Amb una bona gestió del baló i sent verticals en els moments claus, sobretot en les 2 últimes possessions, aconseguim una última victòria per acabar la temporada que mostra l’esperit de l’equip i la seua capacitat de competir, i com no, disfrutar fent-ho, com van demostrar en la celebració posterior a pesar de l’eliminació.

EXCEL·LENT temporada d’aquest grup, que malgrat un últim mes i mig dur entre lesions i absències, ha demostrat que amb treball setmanal, duresa mental i molta il·lusió, poden competir en aquesta categoria. Presents en totes les fases finals de la temporada i competint tots i cadascun dels partits.

ENHORABONA XIQUES! Un plaer per David i per a mi acompanyar-vos en aquest camí! 🏀

📋 SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 9️⃣1️⃣ – 3️⃣5️⃣ C.B. COLEGIO ALEMÁN 📋

Victòria del C.B. Tavernes enfront un equip que ha acudit amb tan sols 5 jugadors i que, a l’inici del segon període, s’ha quedat amb tan sols 4 jugadors per la lesió d’un company. En primer lloc cal donar l’enhorabona al rival pel treball que han fet al llarg dels 40 minuts.

Tot i això, i a pesar de les circumstàncies, el C.B. Tavernes va eixir al camp amb les idees clares, tot que als primers minuts no va trobar el joc que el partit requeria, però a poc a poc l’equip va centrant-se i, amb una millor defensa i un joc ràpid en atac, aconsegueix les primeres diferències al marcador fins arribar al descans amb 20 punts d’avantatge.

La segona part va ser un monòleg dels vallers, que amb superioritat numèrica de jugadors, dominen l’encontre de principi a fi, aconseguint una victòria que l’equip es mereixia.

La pròxima setmana tanquem la Lliga Regular enfront L’AlcĂşdia. Cal seguir el treball per intentar acabar de la millor manera possible! 🏀

📋 C.B. ESCOLAPIAS 4️⃣6️⃣ – 5️⃣2️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Victòria difĂ­cil la de les nostres JĂşniors en un partit plagat de baixes on l’espenta i la garra de les valleres fou clau.

La primera part de l’encontre va estar marcada per el pobre percentatge de les jugadores de Tavernes, si bĂŠ la circulaciĂł del balĂł era bona, l’encert en el tir era molt pobre, tant en les primeres com en segones i terceres opcions. Si les valleres no hagueren dominat el rebot, probablement les jugadores de l’Escolapies hagueren pogut traure una major renda al descans (20-14 al minut 20).

A la segona part les coses canvien. La circulaciĂł de balĂł, que ja era bona, millor, i es continua manant en el rebot, però l’encert va augmentant, tant en els tirs propers com en els de mitja i llarga distĂ ncia. Això unit a una millor defensa i a la recuperaciĂł de diversos balons, provoca que s’aconseguisca una renda d’uns 10 punts a meitat de l’Ăşltim quart, que mĂŠs o menys es mantenia estable. NomĂŠs en les Ăşltimes jugades del partit, un poc de precipitaciĂł en atac unit a alguna desconnexiĂł defensiva permet a les de la capital retallar i quedar-se a nomĂŠs 6 punts.

A la fi, victòria per a acabar la Lliga Regular i a l’espera d’anar recuperant efectius per poder entrenar bĂŠ el que queda de temporada 🏀.

📋 JÚNIOR MASCULÍ 7️⃣6️⃣ – 4️⃣6️⃣ S.D. EL PILAR 📋

Partit fĂ cil el jugat a Tavernes contar el Pilar, en un encontre on els visitants es presenten amb tan sols 7 jugadors i nomĂŠs donen guerra els primers 5 minuts de joc.

El Tavernes ja comença a funcionar, però tot i això, li costa parar el joc visitant en alguns moments de partit, sense cap perill que s’acosten al marcador.

L’única forma que troba el Pilar de parar el joc ofensiu valler és defenent en zona, la qual cosa provoca que ens coste un poc anotar, fins que destapem el pot del tir exterior i comencem a sentir-nos a gust en els tirs des de la línia del 6,75. Açò provoca que anotem 12 triples al partit.

Els visitants seguien intentant-ho, però conforme anava passant el temps, el cansanci passava factura i això es va notar a l’últim tram del partit.

Ara sí que podem dir que ens juguem la Lliga Regular a l’últim partit a casa de l’Alginet. Un dels dos primers llocs ja és nostre! 🏀

📋 CADET MASCULÍ 2008 6️⃣5️⃣ – 6️⃣2️⃣ C.B. ALGINET GROC 📋

Últim partit de la Lliga Regular, on comencem molt apagats, sense les idees clares en atac i amb una mala defensa que creava espais en tot moment. La pressió que plantegem al principi ix bé i furtem balons, però de seguida els rivals saben com trencar-la i ens fan molt de mal.

L’atac al segon període seguia molt pobre, sense rodar còmodament, sense accions sense baló, sense qualitat en els passes, massa estàtics i provocant pèrdues que desencadenaven en contraatacs visitants.

A falta de 5 minuts per al descans estem 12 punts baix, però comencem a ajustar la defensa, fem canvis que ens ixen bÊ i comencem a córrer i a defensar amb moltíssima mÊs gana. Així aconseguim anar al descans 6 punts baix.

El tercer i quart períodes tenen una dinàmica semblant. La nostra defensa és molt agressiva, el rival no juga en cap moment còmode, però tot i l’encert excel·lent durant els 40 minuts des de la línia de 3, provoca que seguisquen clavats en partit en tot moment.

L’atac se’ns atragantava en molts moments, errant molts tirs exteriors i de baix de l’anella, però gràcies a la gran defensa que vam aconseguir mantenir intensa durant tota la segona part, aconseguim emportar-nos la victòria i classificar-nos com a segons per a jugar la Fase d’Ascens a Preferent. Enhorabona, equip! 🏀

📋 CADET MASCULÍ 2009 – C.B. JOVENTUT XÀBIA 📋

🚫 Partit no disputat per no haver-se presentat l’equip contrari 🚫

📋 CADET MASCULÍ 2009 3️⃣0️⃣ – 3️⃣3️⃣ XERACO BÀSQUET CLUB 📋

Quarts derrota i quarta derrota consecutiva de l’equip que ens fa quedar-nos fora dels Playoffs.

En aquest encontre aconseguim fer una bona defensa, però no combinar-la amb un bon atac.

A la primera part, els de Xeraco són superiors a nosaltres i se’n van al descans 8 punts dalt al marcador.

Al tercer període segueixen amb la mateixa dinàmica i es col·loquen 14 punts per dalt. A l’últim quart ho intentem i arribem a col·locar-nos a 3 punts a falta d’1 minut i 20 segons, però la reacció ha sigut massa tard i no ens dona temps a remuntar.

Cal seguir treballant i ara al Trofeu Federació tornar a trobar les sensacions que havíem agafat durant gran part de la temporada! 🏀

📋 C.B. TERRALFÀS BLAU 5️⃣1️⃣ – 2️⃣7️⃣ CADET FEMENÍ 2008 📋

Bon partit en lĂ­nies generals el jugat per les nostres xiques en la seua visita a AlfĂ s del Pi en l’Ăşltim partit de la Lliga Regular.

L’encontre va començar amb les valleres tenint un bon ritme, però les mĂşltiples errades en el tir, les pèrdues, i sobretot el rebot ofensiu de les xiques d’AlfĂ s, van provocar que foren les locals les que manaren en el marcador (15-1 al minut 10).

Al segon perĂ­ode, les de Tavernes van començar a controlar un poc millor el rebot i les pèrdues, i a pesar d’augmentar el percentatge en el tir, la gran quantitat de safates errades impedia recurtar punts al marcador (27-11 al minut 20).

En tornar de descans, la milloria de les de Tavernes continuava, però la permisivitat en els talls de les locals feia que aquestes anotaren amb facilitat prop de l’anella, cosa que es va poder corregir un poc en l’Ăşltim quart, on es ve veure una millora en el camp i es van poder emportar el parcial.

A la fi, derrota en l’Ăşltim partit de la Lliga Regular, però una millora en actitud que va deixar un bon sabor de boca a l’acabar l’encontre 🏀.

📋 C.B. LA LLUM 2️⃣6️⃣ – 5️⃣8️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Bon partit tant d’unes i altres, tenint en compte la diferència entre els dos equips.

Vam ser molt regulars al nostre joc, fent-ho senzill, buscant sempre una passada mÊs i que aportaren totes les jugadores, en atac i defensa.

Xirivella no va baixar els braços en cap moment i va competir bona part del partit, però en l’Ăşltim quart vam estar molt encertades i actives en defensa, aconseguint una bona victòria.

Amb aquest partit acabem la segona fase i ens preparem per a les eliminatòries d’octaus de la setmana pròxima.

A seguir jugant així i a gaudir del bàsquet! 🏀

📋 INFANTIL MASCULÍ 3️⃣9️⃣ – 3️⃣1️⃣ E.E.M. TEULADA-MORAIRA 📋

Bon partit en defensa dels nostres xiquets que ha esdevingut en una nova victòria, tot i les múltiples errades en atac.

Comencem el partit amb bon ritme i superioritat al rebot, però la manca d’encert a l’hora d’encistellar de prop de l’anella impossibilita obtindre un resultat mĂŠs ampli. Arribem al descans amb un parcial de 24-13.

Iniciem la segona part igual, amb un 32-13 de resultat parcial, però a partir del sisĂŠ perĂ­ode anem perdent fluĂŻdesa en atac per prendre decisions massa individualistes i voler tirar sempre de baix de l’anella. Açò afavoreix la defensa rival, que es tanca i defĂŠn amb molta facilitat.

En resum, un partit que millora el joc respecte al partit d’anada, sobretot en defensa, i que ens indica que hem de treballar mĂŠs el joc ofensiu en equip 🏀.

📋 C.B. ALTEA B 1️⃣8️⃣ – 5️⃣8️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Encontre sense molta història on ens ha costat entrar en partit, ja que l’Altea ha plantejat una defensa en zona des del principi.

Al primer període eixim adormits i sense velocitat, afavorint la defensa del rival amb decisions individualistes que sempre acabaven a l’interior d’una zona colapsada.

Comentem les errades i als segĂźents perĂ­odes augmentem la velocitat en transiciĂł i el nombre de passes i els espais van apareguent.

Tot i tindre superioritat al rebot, la falta d’encert al tir exterior feia impossible anotar amb facilitat, finalitzant el quart perĂ­ode amb un marcador de 14-31.

A la segona part eixim concentrats en defensa i atac, obtenint molt bones posicions de tir, però l’esmentada falta d’encert fa que fins el vuitĂŠ quart no es tanque l’acta.

Partit per reflexionar sobre el que s’ha de fer al camp per poder obtenir posicions favorables de tir 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 2️⃣4️⃣ – 3️⃣5️⃣ C.B. SUECA 📋

Com als darrers partits hem jugat amb moltes intermitències, sobretot en atac, ens costava fer les coses amb fluïdesa. No teníem clar el com i a la llarga ho hem notat.

Tot i començar prou bÊ, ha sigut un vist i no vist. Per moments hem estat precipitades i donant massa pilotes a les xiques de Sueca, que han sabut aprofitar-les per igualar-nos dues vegades al tanteig.

Al segon perĂ­ode i a la segona part, ja amb mĂŠs forces elles, les visitants han jugat millor i el seu encert als darrers minuts els ha fet endur-se l’encontre.

Este partit conclou la temporada, amb bastants altibaixos. Ens falta cert fĂ­sic al final, encara que hem progressat i competit de molt bona manera durant gran part de l’any 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2011 4️⃣3️⃣ – 3️⃣ C.B. CULLERA 📋

Últim partit de la Lliga Regular on, més enllà del resultat, hem acabat amb bones sensacions.

Eixim a pista connectades, fet que fa que prompte tanquem l’acta i que totes les jugadores puguen aportar tant en defensa com en atac.

Sobretot a la primera part, hem compartit molt bÊ el baló i hem corregut bÊ amb i sense baló.

A la fi, victòria còmoda que ens permet acomiadar la lliga amb un bon final.

Enhorabona a tot el grup i a les famílies, ja que tot i ser poquetes, han complit amb els compromisos dels entrenaments i dels partits 🏀.

📋 C.B. GENOVÉS 6️⃣3️⃣ – 2️⃣2️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2013 📋

Partit on, a pesar del resultat, va haver moltes fases d’igualtat.

Ha sigut un dels millors partits dels nostres xiquets, però la falta d’encert de cara a la cistella ens va perjudicar molt, i sobretot, les mesures de la pista 🏀.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2013 – C.B. GENOVÉS 📋

📋 C.B. SUECA 9️⃣9️⃣ – 7️⃣8️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Derrota contra el líder del grup en un partit molt irregular dels nostres xiquets.

Eixim al partit sense plasmar al camp tot allò parlat al voltant de l’eixida nostra de balĂł. Demanem temps mort per a remarcar als xiquets les idees a respectar en l’eixida del balĂł i buscar al company amb mĂŠs avantatge respecte al seu oponent. Aconseguim parar la producciĂł del rival, però el marcador finalitza amb un 21-8 a la mitja part.

Al descans tornem a comentar els aspectes a millorar i ho aconseguim amb facilitat, i nomĂŠs un triple llunyĂ  a l’Ăşltim segon de l’equip rival, ens impedeix finalitzar per davant al marcador (27-26).

A partir d’eixe moment, el Sueca planteja una defensa encara mĂŠs agressiva afavorida per la permissivitat de l’Ă rbitre i la falta de moviment dels nostres jugadors, que limita la creaciĂł d’espais.

Tots els segĂźents quarts cauen del costat del Sueca, alternant moments de superioritat clara del Sueca amb moments d’igualtat dins de cada perĂ­ode.

Finalitzem la fase amb un regust agredolç per la classificació als Playoffs com a tercers de grup, però amb derrota.

El partit ĂŠs un reflex de la temporada. Som capaços de competir amb qualsevol equip si estem concentrats en defensa i atac, i al partit intentem fer tot allò que practiquem als entrenaments. Continuarem treballant per automatitzar les reaccions i que els nervis lògics del partit i l’edat dels xiquets no els duga a prendre massa decisions equivocades 🏀.

📋 E.M.B. GODELLA 4️⃣5️⃣ – 5️⃣8️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2012 📋

Victòria en l’últim partit de la Lliga Regular, i campiones del nostre grup. Per classificar-nos com a primeres havíem de guanyar aquest partit i així ha sigut.

Eixim concentrades al partit, fent una bona primera part.

A partir del cinquĂŠ perĂ­ode ninguna defĂŠn ni vol el balĂł, fent passes que aprofita el Godella per apropar-se al marcador.

Hem d’aprendre que no podem relaxar-nos en cap minut del partit, sinó que hem de jugar al nostre ritme els 48 minuts, i no adaptar-nos al rival.

Tot i això, acabem la lliga molt contentes amb les nostres Alevins.

A seguir entrenant amb major intensitat per aconseguir arribar el més lluny possible, amb ganes i disfrutant! 🏀

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2013 4️⃣4️⃣ – 4️⃣ C.B. ERCROS ALMUSSAFES 📋

Primer encontre dels 3 que tenĂ­em aquest cap de setmana, on fem un molt bon partit i tanquem marcador al tercer perĂ­ode.

Estem jugant en equip i vegent com cada partit totes les jugadores van progressant i sumant tant en atac com en defensa 🏀.

📋 C.B. ALGEMESÍ 4️⃣8️⃣ – 7️⃣2️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2013 📋

Segon partit del cap de setmana i ens costa estar connectades a l’encontre.

Durant la primera part el nivell està igualat, però sempre amb un avantatge de 8-10 punts a favor nostre.

A la segona meitat fem un molt bon quart període, amb un parcial a favor de 2-24 i ja ens distanciem al marcador, emportant-nos finalment la victòria 🏀.

📋 C.B. MISANA ALBERIC 7️⃣0️⃣ – 3️⃣0️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2013 📋

Tercer i Ăşltim encontre contra un molt bon equip que no ha perdut cap partit.

Això junt al cansament dels 3 partits disputats aquest cap de setmana provoca que el rival faça un bon bàsquet i que ens coste molt dur a terme el que havíem fet els dos partits anteriors.

A la primera part no estem gens bĂŠ ni en atac ni en defensa, i al descans el rival ja ens guanya de 30.

Així i tot, fem una bona segona meitat, però ja era massa tard. Tanmateix, ens hem de quedar amb la part bona i hem d’intentar estar connectades durant els 40 minuts! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2015 1️⃣5️⃣ – 5️⃣6️⃣ E.M.B.A. L’ALCÚDIA VERD 📋

Bon encontre el disputat pels nostres Benjamins, amb nombroses baixes i reforçats per Prebenjamins, els quals han fet molt bon partit.

Va vegent-se una millora de tots els jugadors i jugadores, que a poc a poc se’ls veu millor situats al camp i donant passos endavant, tant en atac com en defensa.

Ha sigut un partit on l’equip del C.B. Tavernes ha lluitat de valent i del qual s’ha d’estar contents pel treball fet per tots i cadascun dels jugadors i jugadores 🏀.

📋 C.S.A. CARCAIXENT 1️⃣9️⃣ – 5️⃣6️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2014 📋

Últim partit de la Lliga Regular, on els vallers ixen a per totes i des d’un primer moment imposen el seu ritme de joc i les seues idees.

Com a resultat obtenim un encontre dominat pels vallers de principi a fi. A mÊs a mÊs, aquesta victòria ens certifica com a campions de la Lliga Regular.

Donar l’enhorabona a tots els xiquets per la gran competició que han fet durant tota la temporada.

Açò acaba de començar per a tot allò que ens queda! 🏀

📋 C.B. GENOVÉS 2️⃣4️⃣ – 4️⃣4️⃣ PREBENJAMÍ 📋

Molt bon partit dels menudets, on hem controlat el marcador de principi a fi.

Els hem vist córrer, compartir el baló i disfrutar d’un encontre on TOTS els jugadors i jugadores han anotat almenys una cistella! 🏀