🔹Bon partit el jugat per l’equip del C.B. Tavernes, enfront el segon classificat de la categoria amb només dues derrotes.

🔹Els locals vam eixir a la pista molt centrats i, després d’uns primers minuts on cap equip aconseguia dominar el joc, van ser els vallers els primers que van aconseguir dominar el joc.

🔹Vam tindre uns bons minuts, on tots els jugadors aportaven, arribant al descans amb 6 punts d’avantatge al marcador, tot i les pèrdues de baló i el domini del rebot per part dels visitants.

🔹La segona part es va desenvolupar amb la mateixa tònica del primer temps, però ara eren els d’Oliva qui estaven més encertats en el joc, mentre que el C.B. Tavernes continuava amb nombroses pèrdues de baló, moltes no forçades pel rival, poc encert des de la línia de tirs lliures amb un molt baix percentatge i, sobretot, permetent una quantitat massa elevada de rebots defensiu, on cada atac del rival eren dues i tres opcions cada vegada. Això va provocar que fora molt difícil seguir lluitant per traure un resultat positiu.

🔹Finalment, l’equip d’Oliva va aconseguir col·locar-se per davant al marcador, aconseguint així la victòria.

🔹Tot i això, el conjunt grocinegre ho va intentar fins el final i en cap moment va baixar els braços, però el rebot i les pèrdues de baló van ser determinants per l’esdevindre de l’encontre 🏀.